”Sunt lucruri simple pe care toţi le putem face. Zecele perfect a fost un număr foarte important în viaţa mea, dar acum mă concentrez pe un 20 perfect. Spălaţi-vă pe mâini timp de 20 de secunde cu apă caldă şi săpun cât de des puteţi. Este uşor, dar toţi trebuie să ne amintim că trebuie să facem acest lucru.

Haideţi să ne protejăm şi să rămânem sănătoşi”,  spune fosta gimnastă în video-ul înregistrat într-o sală de gimnastică. Acesta este al doilea mesaj lansat de fosta mare gimnastă prin care se implică în lupta pentru combaterea răspândirii virusului COVID 19. La mijlocul lunii martie, ea transmitea pe contul oficial de Instagram al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român următoarele:

”Acum este un moment extrem de important şi fiecare dintre noi avem o mare responsabilitate faţă de noi, faţă de familie, faţă de cei dragi şi faţă de cei din jurul nostru. Trebuie să ne spălăm foarte des şi foarte bine pe mâini şi să evităm locurile aglomerate. Doar împreună putem combate acest virus. Vă doresc multă, multă sănătate”.

Sursa: Agerpres.ro