1. Sex ca-n în filme
Cu toţii avem fantezii, nu e nimic în neregulă cu asta, iar când avem ocazia să le punem în practică, rezultatul este uimitor. Fie că vă imaginaţi că faceţi sex cu un poliţist sau cu o şcolăriţă perversă, cereţi-i partenerului să între în joc. Încercaţi şi să puneţi în practică lucruri la care doar visaţi. „Dacă nu ştiţi de unde să începeţi, încercaţi să vă prefaceţi că nu vă cunoşteţi”, sugerează sexologul Lora Somoza.
2. Sexul VIP
Nu aţi observat niciodată că atunci când staţi la un hotel de lux, aveţi o poftă nebună de aventură? Chiar dacă nu vă permiteţi un întreg sejur la un hotel de cinci stele, puteţi face un sacrificiu financiar pentru o singură noapte. O noapte în lux, fie ea şi în oraşul în care locuiţi, va fi o schimbare binevenită, iar sexul ar putea fi mai bun ca niciodată.
3. Sex în public
Pentru a face sex în public nu trebuie să fii nici exibiţionist, nici lipsit de bun simţ. Doar simpla idee că aţi putea fi prinşi va creşte nivelul de adrenalină şi va condimenta actul sexual. Căutaţi un loc retras, un parc, o parcare goală, departe de ochii curioşilor, dar tot aproape de ideea de loc public. Pentru început, puteţi să vă limitaţi la preludiu într-un loc public.
„Aşezaţi-vă în ultimul rând la cinema şi ghidează mâna opartenerului spre părţile tale intime”, recomandă expertul în sex. Chiar dacă veţi continua acasă ceea ce aţi început, partida va fi una memorabilă.
4. Dragoste pe plajă
Sunetul valurilor, nisipul fin pe piele şi briza răcoroasă care îţi străbate trupul gol, sunt tot atâtea elemente care să vă convingă că sexul pe plajă este de neratat. Alegeţi însă un loc ferit de turişti şi daţi frâu liber imaginaţiei.
5. Sexul interzis
„Dacă e să învăţăm ceva din best-sellerul erotic ‘50 Shades of Grey’, este că şi femeilor le plac lucrurile perverse”, spune Somoza. Aşa că nu vă temeţi să încercaţi lucruri noi. Fie că femeia preferă să fie legată şi „folosită” de partener, fie că vrea să îi arate că îl poate domina, orice schimbare e binevenită. Un pic de aventură nu strică nimănui.
6. În baie
Specialiştii spun că baia este cea mai desconsiderată cameră a casei atunci când vine vorba de sex. „De asta s-au inventat blaturile pentru chiuvetă!”, crede sexologul Samoza. În plus, bărbatul va putea privi toată acţiunea în oglindă, ceea ce va face actul şi mai incitant. De asemenea, puteţi folosi ca alternativă cada sau toaleta. Dacă aprindeţi şi două-trei lumânări parfumate, atmosfera va fi tare încinsă.
7. Sexul de împăcare
Femeile ştiu cel mai bine cum este să fie incredibil de supărate pe partener, dar, în acelaşi timp, îl consideră irezistibil. Sexul de împăcare, spun ei, este foarte intens, tocmai datorită emoţiilor şi nervilor acumulaţi. Fie că sunteţi foşti iubiţi care s-au împăcat după o perioadă mai mare de timp, fie că aţi avut doar o ceartă aprigă, sexul de împăcare are o încărcătură emoţională imensă.
8. Sexul leneş
Nu are nimic electric, nici artificii şi nici idei uluitoare, dar poate fi extrem de plăcut. În weekend, dimineaţa pe răcoare, renunţaţi la haine şi lipiţi-vă trupurile goale. Dimineaţa, nivelul de testosteron al bărbaţilor este foarte mare, aşa că lucrurile se vor încinge într-o clipă. Sexul relaxat, lejer este ideal pentru a scăpa de stres şi pentru a vă revigora.
9. Cu surle şi trâmbiţe
Adică sexul fără limite şi inhibiţii. Ştiţi cuvintele acelea perverse pe care vă temeţi să le spuneţi cu voce tare? Ei bine, nu le spuneţi, strigaţi-le cu toată forţa. Împărţiţi o sticlă de vin şi veţi avea curaj să vă provocaţi reciproc pentru a ajunge la climax. Nu vă temeţi să scoateţi sunete de plăcere, asta va face sexul şi mai incitant, iar partenerul va ştii clar ce vă face plăcere.
10. Sexul într-un loc cunoscut
Să priveşti un monument important sau un loc pe care îţi doreai de mult să îl vizitezi, în timp ce faci sex poate transforma o excursie banală într-o adevărată aventură. Sexologii spun că emoţiile date de locul în sine va face ca întreaga experienţă să pară ireală. Aşadar, măcar pentru o noapte, alegeţi un hotel cu o privelilşte de invidiat, iar sexul va fi o experienţă inedită.
CITIŢI ŞI

  • Fumătorii şi bicilcliştii fac mai des „pană” de erecţie. VEZI alte cauze surprinzătoare ale disfuncţiilor
  • Fobiile sexuale, bolile care alungă partenerii şi provoacă afecţiuni ale inimii
  • Totul bine, până la sex. Semnele nepotrivirii în pat
  • Cinci greşeli pe care şi cei mai experimentaţi bărbaţi le fac în pat
  • 5 metode prin care ea poate atinge orgasmul chiar şi după tine