El era frumos, manierat, foarte bine îmbrăcat, conducea un Jaguar şi avea propria afacere, deşi avea doar 21 de ani. Ea era fascinată de el, care era criminal. Nu criminal de frumos, ci un criminal adevărat! Iar ea nu ştia acest lucru. O poveste adevărată, care ar putea constitui oricând subiectul unui film, conform nydailynews.com
O răsfăţa
La câţiva ani după toată povestea, Jessica Greenberg, fostă Miss New Jersey, a dezvăluit că, fără să ştie, a fost implicată într-o relaţie amoroasă cu Michael Mele, un agresor sexual în serie şi criminal. În perioada în care cei doi se întalneau, Mele a mai făcut o victimă. „Puteam să fiu eu în această situaţie. Nu pot să cred că am fost atât de naivă şi nu am realizat în ce pericol eram", a spus Jessica.
În cele din urmă Michael Mele a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru crimă, iar Jessica a fost de acord să vorbească pentru prima dată despre relaţia cu el. Timp de câteva luni, Jessica a fost răsfăţată: iubitul ei o ducea doar la restaurante scumpe şi o plimba toată ziua cu maşina lui luxoasă.
Abandonată pe câmp
Însă acest iubit manierat a devenit foarte posesiv la un moment dat, şi chiar i-a cerut tinerei să renunţe la locul de muncă pentru a putea petrece mai mult timp cu el. Jessica s-a despăţtit de el, pentru că relaţia lor nu mai era aşa cum îşi dorea.
După câteva luni, tânăra a citit în ziar că fostul ei iubit, Michael Mele, era pricipalul suspect în cazul unei crime monstruoase. Ulterior, el avea să recunoască că a sufocat-o pe Laura Garza şi a abandonat-o pe un câmp…Jessica recunoaşte că îşi va reveni foarte greu: "Vă daţi seama? Am fost iubita unui criminal. Şi nu am ştiut…".
<iframe width="630" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/8JX4tTORS2Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>