Adrian Mutu n-a fost impresionat de jocul prestat de România, contra Angliei, la Campionatul European de Tineret. Fostul internațional a spus că victoria a venit datorită unor execuții individuale, iar elevii lui Mirel Rădoi n-ar putea face față în acest moment la prima reprezentativă, dacă ar fi promovați.

„Această generație e una foarte, foarte bună. M-au impresionat execuțiile fotbaliștilor noștri. Anglia ne-a dominat, dar apoi au urmat 14 minute cum rar vezi în fotbal. Avem o echipă care se bazează, din ce am văzut eu, pe execuțiile anumitor jucători. În meciul cu Anglia am făcut diferența prin execuții și prin invențiile jucătorilor. Mirel cred că e un motivator foarte bun.

Nu vreau să iau nimic din meritele echipei, dar dacă ne uităm la meciul cu Anglia meritul lui Rădoi e că a făcut o schimbare inspirată cu Coman. El a intrat și a avut o execuție la golul 4.

Înțeleg că suntem entuziasmați de aceste victorii, dar la naționala mare e alt ritm, e altă presiune, altă personalitate. Vreau să vă spun și altceva. Trebuie să analizăm că am luat gol mereu după ce am dat. Trebuie să vedem că ne-a scos Radu de două ori”, a spus Mutu la Digi Sport.