Evenimentul Zilei > Politica > RĂZBOI TOTAL în PSD. Primarii ADMIT întâlnirea SECRETĂ cu Dragnea. Sectorul 3, VIZAT de primele ATACURI
RĂZBOI TOTAL în PSD. Primarii ADMIT întâlnirea SECRETĂ cu Dragnea. Sectorul 3, VIZAT de primele ATACURI

RĂZBOI TOTAL în PSD. Primarii ADMIT întâlnirea SECRETĂ cu Dragnea. Sectorul 3, VIZAT de primele ATACURI

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a reacționat după acuzațiile aduse liderului PSD, Liviu Dragnea, de către Gabriela Firea.

Gabriel Mutu susține că tema reorganizării administrative a Municipiului București este o temă falsă. Cu toate acestea, Mutu confirmă întâlnirea cu președintele partidului, Liviu Dragnea. Primarul din Sectorul 6 susține că întâlnirea a fost la solicitarea lor și a urmărit doar clarificarea aspectelor bugetare pentru anul viitor, în special redistribuirea banilor din impozitul pe venit de la bugetul național către bugetele de sector.

”Tema reorganizării administrative a Municipiului București este una falsă și nu a avut loc nicio discuție în acest sens.

Menționez că noi, primarii sectoarelor capitalei am solicitat o întâlnire pentru a clarifica aspectele legate de alocarea bugetară pentru anul viitor, respectiv, redistribuirea banilor din impozitul pe venit de la bugetul național către bugetele locale, iar aceasta a fost singura temă pe care am discutat-o cu președintele Liviu Dragnea.

Preocuparea mea, ca primar, este să mă asigur că bugetul local al sectorului 6 este dimensionat la adevărata nevoie a comunității, iar investițiile pe care le avem în derulare vor avea finanțarea asigurată.

Apreciez că poziția președintelui Partidului Social Democrat a fost una corectă, întrucât ne-a sugerat să ajungem la un numitor comun, pe care să-l comunicăm ulterior Ministerului Finanțelor Publice, lucru care a și fost făcut prin emiterea unei scrisori semnate de primarii sectoarelor 1,2,4,5 și 6.

Nu înțeleg poziția domnului Robert Negoiță, care a refuzat să semneze documentul oficial, transmis către minister, deși cetățenii sectorului 3 vor beneficia de o majorare semnificativă la bugetul local”, susține Gabriel Mutu.