Evenimentul Zilei > Monden > Mutare în televiziune pe axa ProTV-Antena 1. Anunț oficial
Mutare în televiziune pe axa ProTV-Antena 1. Anunț oficial

Mutare în televiziune pe axa ProTV-Antena 1. Anunț oficial

Florin Călinescu părăsește show-ul „Românii au talent”, alegând o carieră politică, iar înlocuitorul său este o vedetă de la Antena 1.

Au existat diverse ipoteze și s-au făcut multe presupuneri, în ultima vreme, fanii emisiunii dorind să afle, cât mai repede, cine îi va lua locul, printre jurați, lui Florin Călinescu.

Înlocuitorul lui Florin Călinescu este celebrul Horia Brenciu, conform surselor click.ro.

Acesta este jurat și la „Vocea României”, iar prezența sa la ”Românii au talent” nu poate fi decât benefică pentru ratingul emisiunii. Un adevărat showman, Horia Brenciu are carismă și priză la public. Cu siguranță, Horia va face o echipă redutabilă alături de ceilalți jurați ai concursului televizat.

Preselecțiile pentru viitorul sezon vor începe în curând, iar Pro TV își asigură, prin cooptarea lui Horia Brenciu ca jurat al emisiunii, încă un „as”.

Horia Brenciu a făcut deja primele declarații despre această mutare-bombă în lumea televiziunii.

„Dragii mei, m-am întors la VOCEA ROMÂNIEI! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi profesional in ultimii 5 ani. Le mulțumesc Deliei (ma voi gândi din când in când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams și mai ales lui Stefan (imi va lipsi ritmul de rock’n’roll). Mulțumesc tuturor echipelor de producție care mi-au făcut viața ușoară si frumoasa in acești ultimi 5 ani. De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări.

Salut cu entuziasm echipa de la Vocea României! Ma reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbărețul, de-abia aștept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes și sper sa am un dialog spumos cu Tudor… De Bartoș, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor… ? Concurentii mei au câștigat de 2 ori Vocea României si sunt hotărât sa nu mai pierd niciun trofeu. Dacă ma uit la toți anii de televiziune, din 1993 încoace, trag o sigura concluzie: sunt un tip norocos.

Recunosc asta! Viața mea e un montagne rousse. Și-mi place. Sper că vă va plăcea și vouă… ? Ne vedem, așadar, din toamna, la Pro TV”, a scris Horia Brenciu pe pagina sa de Facebook.