Musulmanii au atârnat un banner pe o autostradă îin GERMANIA: Copii voştri se vor RUGA la ALLAH sau vor MURI

Musulmanii au atârnat un banner pe o autostradă îin GERMANIA: Copii voştri se vor RUGA la ALLAH sau vor MURI

Musulmanii au atârnat un banner pe o autostradă din Germania, aproape de fabrica Mercedes, pe care scrie: Copiii voştri se vor ruga la Allah sau vor mori.

Ministrul de interne german Thomas de Maiziere a avertizat că refugiații care ajung în Europa nu ar trebui să poate alege unde anume să se stabilească pe continent.

Germania, cea mai mare și mai performantă economie europeană, a devenit un adevărat magnet pentru mulți oameni care fug de războiul și sărăcia din Siria și din alte părți ale Orientului Mijlociu și Africii. Poliția germană a anunțat că peste 13.000 de migranți au ajuns numai sâmbătă în Munchen, iar alți 1.400 duminică dimineață. 

Într-un interviu acordat publicației germane Der Tagesspiegel, De Maiziere a spus că refugiații care primesc protecție în Europa ar trebui să accepte că vor fi distribuiți în întregul bloc comunitar. "Nu le putem permite refugiaților să aleagă liberi unde vor sa stea — acest lucru nu se întâmplă nicăieri in lume", a adăugat el. "De asemenea, nu poate fi de datoria noastră să plătim ajutoarele stabilite prin legislația germană refugiaților care au fost alocați unei țări a UE și care au venit totuși ulterior în Germania", a continuat ministrul german. 

Ne puteți urmări și pe Google News