Evenimentul Zilei > Social > Lumea muzicală s-a CUTREMURAT în TOIUL NOPȚII! A MURIT după ce a căzut cu mașina în Dunăre – VIDEO
Lumea muzicală s-a CUTREMURAT în TOIUL NOPȚII! A MURIT după ce a căzut cu mașina în Dunăre – VIDEO

Lumea muzicală s-a CUTREMURAT în TOIUL NOPȚII! A MURIT după ce a căzut cu mașina în Dunăre – VIDEO

Tragedie în lumea muzicală din România. Unul dintre soliștii preferați ai lui Goran Bregovic a murit după ce a căzut cu mașina în Dunăre.

Poliția a precizat, în primele informații, că o maşină a căzut în Dunăre, în zona localităţii Sviniţa din judeţul Mehedinţi, iar la volan se afla o tânără în vârstă de 34 de ani, informează autorităţile.

După cercetări s-a descoperit că este vorba despre cântăreaţa Anca Pop, conform documentelor găsite la locul accidentului.  Tânăra a pierdut controlul volanului din motive încă neelucidate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Poliţiei Judeţene Mehedinţi, maşina a plonjat în Dunăre în dreptul comunei Sviniţa, la viaductul Sviniţa, într-o zonă fără parapet, informează observator.tv.

Reprezentanţii ISU Mehedinţi au anunţat ulterior că scafandrii au scos din autoturism o femeie decedată şi nu au mai fost gasite alte persoane în autoturism.  La volanul autoturismului s-ar fi aflat o femeie de 33 de ani din Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin).

Artista Anca Pop s-a născut la 22 octombrie 1984, la Moldova Nouă.  Anca Pop era cunoscută şi dupa numele de scenă "Shamanca".

Anca Pop lansat albumul său de debut omonim la data de 12 iulie 2017 în Japonia, care include discurile single: „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”. 

În 2008, a ajuns să cunoască muzicianul iugoslav, Goran Bregović, și a participat ca și compozitoare la două dintre piesele celui de-al treisprezecelea său album de studio, Champagne for Gypsies.

Evenimentul Zilei a relatat cum Anca Pop a câștigat simpatia fanilor din întreaga Europă. Anca Pop a cucerit Marea Britanie. Piesa ei, “Free Love”, a fost votata de peste 100.000 de englezi drept cea mai buna piesa pop a lunii iulie in cadrul unui sondaj realizat de publicatia Ourstage. “Este un post de radio care a lansat, de-a lungul timpului, multi artisti noi. Celor de la Amazing Radio nu le este frica sa experimenteze, iar piesa va ca prinde foarte bine. Va fi difuzata, din cate am aflat, de cinci ori pe zi toata luna august”, declara Anca Pop pentru EvZ la momentul respectiv.

Videoclipul piesei „Free Love” a fost vizualizat pe Youtube pana acum de milioane de oameni.