Evenimentul Zilei > Actualitate > Mulţimea din Piaţă decide soarta pedofilului. Nu este o poveste din Evul Mediu, ci de astăzi
Mulţimea din Piaţă decide soarta pedofilului. Nu este o poveste din Evul Mediu, ci de astăzi

Mulţimea din Piaţă decide soarta pedofilului. Nu este o poveste din Evul Mediu, ci de astăzi

Pedofilul violează şi ucide o fetiţă de 6 ani, iar soarta lui a fost decisă de mulţime.

Alfredo Roblero a fost înconjurat de oamenii care au descoperit ce îi făcuse fetiţei. Locuitorii satului Cacahoatan din localitatea Chiapas, în Mexic, s-au apropiat de el, l-au stropit cu benzină şi i-au dat foc.

Bărbatul a fost acuzat de a fi violat mai întâi după care a ucis pe micuţa Jarid care dispăruse de câteva zile. Micul e corp a fost găsit pe marginea drumului cu semne evidente de violenţă. Scena şi cruzimea faptei asupra unei făpturi atât de mici i-a şocat pe oameni. După cum relatează The Sun, când locuitorii au aflat vinovatul, au hotărât împreună că trebuie să-l facă să plătească.

Pedofilul a fost legat de mâini şi de picioare, a fost stropit din abundenţă cu benzină şi i s-a dat foc

Totul a fost filmat, iar aceasta a ajuns pe reţelele de socializare. Cel care a găsit fetiţa a fost unchiul şi a declarat că el a încercat să-l ducă pe nenorocit la poliţie, dar mulţimea nu i-a dat voie preferând să-şi facă singură dreptate. Acum, asupra morţii sale s-a deschis o anchetă.

Video şi imagini şocante AICI.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: