MTV România are ID de messenger

MTV România are ID de messenger

Postul de muzică MTV şi-a lansat ID de messenger, devenind astfel prima televiziune din România care a adoptat acest stil de comunicare, pentru a-şi cunoaşte mai bine publicul şi a comunica eficient, precizează Mediafax.

Pentru toţi cei care vor să stea de vorbă cu VJ-ul preferat, să vadă un videoclip anume sau pur şi simplu să povestească la ce eveniment au petrecut cu o seară în urmă, MTV şi-a lansat ID-ul de messenger "mtv.romania". 

"MTV România este foarte ataşat publicului său. Şi, cum cei care se uită la programele noastre îşi petrec câteva ore bune pe zi în faţa computerului, ni s-a părut cât se poate de firesc să facem parte din lista lor de prieteni, creând comunitatea MTV-iştilor din România. Astfel, vom afla direct de la ei părerea lor despre MTV News, Weekend Special, topuri, seriale sau muzică. Aşteptăm idei, sugestii şi, bineinţeles, şi critici. I'MTV înseamnă că tu, cel din faţa televizorului, eşti MTV, tu poţi face un MTV doar al tău. Dacă adaugi în lista ta de mess ID-ul mtv.romania, poţi fi sigur că ai un «new friend» care îţi spune imediat tot ce vrei să ştii despre vedetele preferate sau despre muzică. Ne auzim pe mess!", a declarat Bogdan Nicolai, Director de programe MTV.

(18:40)

Ne puteți urmări și pe Google News