Evenimentul Zilei > Politica > MRU: Evenimentul organizat de PSD e derizoriu, încă un motiv ca PNL să preia puterea
MRU: Evenimentul organizat de PSD e derizoriu, încă un motiv ca PNL să preia puterea

MRU: Evenimentul organizat de PSD e derizoriu, încă un motiv ca PNL să preia puterea

Fostul premier și senatorul Mihai Răzvan Ungureanu a caracterizat drept "derizoriu" evenimentul organizat azi de PSD pentru marcarea a trei ani de la căderea guvernului pe care el l-a condus şi a afirmat că reprezintă încă un motiv ca PNL să facă tot ceea ce poate pentru a prelua puterea.

"Dacă asta este politica pe care poate să o facă un guvern cu pretenţii de responsabilitate, e jalnic. E un motiv în plus pentru ca PNL să facă tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a prelua puterea. Încă unul dintre motive, deşi sunt altele mult mai temeinice", a declarat Ungureanu când a sosit la şedinţa Comisiei de unificare a PNL, citat de Agerpres.

El a mai spus că evenimentul organizat de PSD este "un teatru ieftin". "PNL deja s-a pronunţat asupra acestei chestiuni. (…) Colegii pe care îi am şi alături de care sunt onorat să lucrez sunt oameni mult prea decenţi ca să dea curs unei asemenea înscenări, teatru ieftin", a adăugat Ungureanu.

Premierul Victor Ponta invită parlamentarii care au votat acum trei ani moţiunea de cenzură care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu să participe azi la un eveniment pe această temă, ce va fi organizat la Palatul Parlamentului.