Evenimentul Zilei > Actualitate > Mr. Bean a DIVORȚAT într-un singur MINUT. Este INCREDIBIL ce meserie are noua sa IUBITĂ
Mr. Bean a DIVORȚAT într-un singur MINUT. Este INCREDIBIL ce meserie are noua sa IUBITĂ

Mr. Bean a DIVORȚAT într-un singur MINUT. Este INCREDIBIL ce meserie are noua sa IUBITĂ

Actorul Rowan Atkinson, cunoscut publicului va Mr. Bean, a divorțat cu acte în regula. Divorțul dintre Mr. Bean și soția sa, Sunetra Sastry, a fost pronunțat marți de un tribunal britanic.

Sunetra Sastry, soţia actorului Rowan Atkinson, a obţinut, marţi, divorţul de soţul ei – interpretul personajului Mr. Bean -, de care se despărţise în 2014, după o căsnicie care a durat 24 de ani, informează Mediafax, citând contactmusic.com.
Sunetra Sastry, o specialistă în machiaj care lucrează pentru BBC, s-a despărţit în 2014 de soţul ei celebru, în vârstă de 60 de ani, după ce acesta a început o aventură cu Louise Ford, o actriţă de comedie în vârstă de 32 de ani.
Divorţul a fost pronunţat marţi de un tribunal britanic, după o audiere care a durat mai puţin de un minut. Decizia, pronunţată de judecătorul Stephen Alderson de la Tribunalul pentru chestiuni familiale din Londra, a avut la bază "comportamentul nerezonabil" al actorului. Nici Rowan Atkinson, nici Sunetra Sastry nu au fost prezenţi la acea audiere.
Rowan Atkinson şi Sunetra Sastry s-au căsătorit în 1990, la New York, şi au împreună doi copii, pe Ben, în vârstă de 22 de ani, şi Lily, în vârstă de 20 de ani.
Relaţia celebrului actor britanic cu noua sa iubită a început după ce Atkinson a jucat alături de Louise Ford, în 2013, în piesa de teatru "Quartermaine's Terms", de Simon Gray, într-o montare realizată la West End Theatre din Londra.