Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultima zi OST Fest: Cei mai mulţi fani şi spectacolul mult aşteptat al celor de la Motorhead
Ultima zi OST Fest: Cei mai mulţi fani şi spectacolul mult aşteptat al celor de la Motorhead

Ultima zi OST Fest: Cei mai mulţi fani şi spectacolul mult aşteptat al celor de la Motorhead

Festivalul OST Fest, prima ediţie din Bucureşti, s-a încheiat aseară. Evenimentul a fost închis de cei de la Motorhead, care au suţinut un concert de o oră şi un sfert din care nu a lipsit celebra "Ace of Spades".

Atmosfera a fost pregătită de cei de la Lake Of Tears, W.A.S.P. şi Megadeth Concertul Motorhead a fost singurul, din cele trei zile de festival, care a început la fix, la ora 21.00, luându-i prin surprindere pe fanii care au alergat să îşt găsească un loc cât mai în faţă.
"Ne pare bine că ne-am întors în Bucureşti", au declarat membrii trupei, după care i-au impulsionat pe fani să creeze atmosferă. "Mâinile în aer dacă vreţi să cântăm mai tare". Din concert nu au lipsit piese ca "Damage Case", "The One to Sing the Blues", "Metropolis" şi "Going to Brazil". 
Au păstrat însă ce aveau mai bun pentru sfârşit. După numai o oră de concert, au dispărut de pe scenă, dar au fost aduşi înapoi de fani. Au cântat un bis de două piese "Ace of Spades" şi "Overkill", cele care au şi dezlănţuit fanii metal de la OST Fest. Evenimentul s-a încheiat aseară după trei zile în cere pe scena mare au urcat trupe mari ca Dimmu Borgir, Motley Crue, Europe, Lake of Tears, W.A.S.P, Manowar şi Motorhead.
Setlistul complet: Bomber, Damage Case, I Know How to Die, Stay Clean, Metropolis, Over the Top, One Night Stand, The Thousand Names of God, The Chase Is Better Than the Catch, The One to Sing the Blues, Just ‘Cos You Got the Power, Drum Solo, Going to Brazil, Killed by Death, Ace of Spades, Overkill

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: