Medicii de la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui Octavian Chiorean. Acesta a fost internat, după accident,  cu răni foarte grave în zona capului. ”Cazul a fost extrem de dificil. Chiar dacă reușeam să îl stabilizăm și salvăm, rămânea o legumă toată viața. I-au fost atinse punctele vitale”, a declarat un medic.

Octavian Chiorean, tânărul de 23 de ani, conducea o motocicletă pe care și-a cumpărat-o în cursul săptămânii trecute. La un moment dat, în zona Podului IRA, de la ieșirea din Cluj Napoca spre Dej, din cauza vitezei și a carosabilului umed, tânărul a pierdut controlul motocicletei și s-a izbit de un stâlp. În urma impactului cu stâlpul, tânărul a suferit răni grave şi a fost transportat de urgență la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj. Medicii care au ajuns la faţa locului au declarat că Octavian Chiorean se afla în comă iar şansele de supravieţuire sunt minime.

Polițiștii au descoperit că Octavian Chiorean nu avea permis de conducere iar motocicleta nu era înmatriculată. Pe contul de facebook al tânărului teribilist, acesta a postat mai multe filmulețe în care se laudă cu "liniuţele" pe care le făcea pe străzile din Cluj Napoca.