Evenimentul Zilei > Politica > Motivul șocant pentru care un baron PSD nu poartă mască
Motivul șocant pentru care un baron PSD nu poartă mască

Motivul șocant pentru care un baron PSD nu poartă mască

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a mărturisit de ce nu poartă mască.

Dumitru Buzatu, unul dintre cei mai vechi lideri ai PSD, a declarat că el nu crede în coronavirus. Liderul PSD a mai afirmat şi că el nu poartă mască, dar că niciodată nu i-a îndemnat pe alţii să îi urmeze exemplul.

„Evident, cred în Dumnezeu. Nu cred în coronavirus”

„Evident, cred în Dumnezeu. Nu cred în coronavirus. E o chestiune de determinare medicală. Nu de credinţă. Dacă cineva vrea să propovăduiască coronavirus, e treaba lui”, a precizat Dumitru Buzatu, lider al PSD Vaslui şi al CJ Vaslui.

 

„Eu nu port mască. E decizia mea”

Liderul PSD este cel care a criticat Executivul Orban că nu a gestionat corespunzător criza.

„Eu cred că trebuie măsuri mai complicate. Cu ce îi tratăm pe bolnavi. Cum stimulăm cercetarea. În rest, purtaţi mască. Staţi în casă! Mergeţi mai departe cu măsurile şi vedem unde vom ajunge”, a declarat, ironic, preşedinte CJ Vaslui, potrivit romaniatv.net.

777 de cazuri noi de COVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi alte 777 de cazuri noi de COVID-19, confirmate în ultimele 24 de ore. Este cel mai mare număr zilnic de la declanşarea pandemiei în România. 19 persoane au decedat joi, două cu vârsta între 40 şi 49 de ani.

Numărul total al deceselor deceselor s-a ridicat la 1.971, de la inceputul pandemiei.

În intervalul 15.07.2020 (10:00) – 16.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 19 decese (14 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Botoșani, Bistrița-Năsăud, Brașov, Constanța, Galați, Harghita, Mehedinți, București, Neamț, Prahova, Suceava, Timiș și Vâlcea.

Dintre acestea, 2 decese au fost întregistrate la categoria de vârstă 40-49 ani, 2 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 6 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 3 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 6 decese la  persoane de peste 80 de ani. 18 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Pentru 1 deces nu au fost raportate comorbidități.

Numărul pacienţilor confirmaţi pozitiv cu COVID-19, care au fost externaţi la cerere a ajuns la 757.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: