Evenimentul Zilei > Monden > Motivul pentru care soția lui Bănel Nicoliță a divorțat de el după 12 ani de căsnicie: „Mi-am asumat, a fost nebunia mea”
Motivul pentru care soția lui Bănel Nicoliță a divorțat de el după 12 ani de căsnicie: „Mi-am asumat, a fost nebunia mea”

Motivul pentru care soția lui Bănel Nicoliță a divorțat de el după 12 ani de căsnicie: „Mi-am asumat, a fost nebunia mea”

Bănel Nicoliță a avut o căsnicie de 12 ani cu Cristina. Relația lor s-a destrămat însă și se pare că vina ar fi fost toată a fotbalistului și asta pentru că s-a încăpățânat să investească în ceva în care a pierdut foarte mulți bani.

Bănel Nicoliță a băgat foarte mulți bani în echipa locală de fotbal din Făurei, cea în care a pierdut și foarte mult. Deși nu făcea niciun profit, el a vrut să continue cu speranța că va găsi copii buni pe care să-i scoată din sărăcie.

„Mama și frații mei mi-au zis că sunt nebun! Eu am băgat tot acolo și mi-am asumat. Chiar dacă nu iese la final cum mi-am dorit, eu îmi fac damblaua! M-am gândit la copii, că poate găsesc doi, trei care să joace ca mine. Și fotbalul să fie singurul lucru care să-i scoată din sărăcie”, a spus fostul fotbalist într-un interviu.

Bănel Nicoliță și-a distrus căsnicia din cauza fotbalului

Fostul fotbalist a mărturisit că el i-a explicat soției sale ce își dorește, însă ea a ales să nu-l susțină pentru că pierdea foarte mulți bani cu echipa de fotbal pe care o finanța. Acum, el spune că din nebunia lui au divorțat, însă în prezent are o relație foarte bună cu fosta soție și asta de dragul celor două fete pe care le au împreună.

Bănel a spus că a închis totul cu echipa Făurei, iar atunci când o finanța a făcut tot ce a putut pentru a o face să evolueze. „Atunci am văzut oamenii care au fost lângă mine. Eu le-am oferit de toate, le făceam mese mari! Îi lăsam să bea, să mănânce cât voiau. Eu doar mă întorceam și plăteam. Când aveam vacanțe îmi strângeam prietenii la Brăila, organizam meciuri, eu plăteam tot. Echipamentul îl aduceam de la Steaua. După fiecare meci cumpăram câte 15-20 de tricouri pe care le dădeam și care mă costau bani.

Că au rămas foarte puțini oameni lângă mine. Dar mă așteptam la asta. Am vrut să văd dacă acei oameni mă recunosc mai târziu, dacă mai au un respect. La masă cu mine erau și oameni foarte bogați, eram curios dacă scot și ei un leu. Mereu plătea fraierul, pe românește”, a spus fotbalistul.

Cu toate că a pierdut totul, Bănel spune că nu îi pare rău de deciziile pe care le-a luat în viață, deoarece până la urmă din asta înveți.

Fostul fotbalist este un tată exemplar pentru fetele lui

Bănel Nicoliță a rămas în relații bune cu fost lui soție, iar aceasta mărturisește că fostul fotbalist este un tată exemplar, care plătește pensie alimentară și care este mereu aproape de copiii lui.

Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează”, a spus aceasta, potrivit gsp.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: