Evenimentul Zilei > Actualitate > Motivul pentru care Emi Pian și-a schimbat numele. Ce urmărea interlopul
Motivul pentru care Emi Pian și-a schimbat numele. Ce urmărea interlopul

Motivul pentru care Emi Pian și-a schimbat numele. Ce urmărea interlopul

Dispariția interlopului continuă să ridice mari semne de întrebare.

Uciderea lui Emi Pian a provocat mare deranj în lumea interlopă și în sferele care se intersectează cu această zonă. Scandalul uriaș care a izbucnit după dispariția liderului Clanului Duduienilor a fost amplificat și de un polițist din București, Septimiu Pan, care a făcut afirmații incendiare pe contul de Facebook.  Bărbatul susține că Florin Mototolea, zis Emi Pian, și-ar fi schimbat numele din cauza problemelor cu legea.

„În treacăt trebuie menționat că Mototolea e fost Duduianu, dar și-a schimbat numele după nevastă, așa cum obișnuiesc cei care au fost deseori urmăriți penal și căutați, numele și adresa”, a scris Septimiu Pan pe rețeaua de socializare.

El a mai explicat și motivul pentru care mascații au greșit adresa atunci când ar fi trebuit să descindă la membrii clanului Duduienilor și au nimerit la un coleg de-al lor. „Miercuri dimineață, pe 12.08 2020, s-a intrat peste Duduieni, au fost găsiți toți. Dormeau liniștiți pe prispă/terase, înșirați ca sardelele pe paturi și saltele, deși aveau DOUĂ palate cu două etaje și „jde” camere, plus o mansardă uriașă (asta pentru culoare ).

Nu se așteptau să vină cineva peste ei pentru că, ghici ciupercă, NU AVUSESE CINE SĂ-I AVERTIZEZE.

Onor comisarul Berechet dimpreună cu ortacul său mai mare, chestorul Vasilescu, seful IGPR, au aflat de acțiune de la televizor”, a scris Pan, care a mai continuat.

„Acum, ud fleașcă de supărare, Chestorul Vasilescu trimite control la Serviciul Omoruri, pe motiv că nu a fost anunțat și că, pretinde el fără să cunoască detalii, s-ar fi greșit una dintre adrese, la percheziții.

Nu, domnule Vasilescu, țeapă, adresa nu e greșită, ci unul dintre criminalii căutați are domiciliul legal în casa unui luptător SIAS al IGPR, cu care e prieten bun din copilărie, la derută, așa cum am pomenit la începutul articolului!

Ce ziceți de treaba asta? Nimic? Mucles? Pe asta nu o mai dați la presă?”

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: