Evenimentul Zilei > Actualitate > Moș Crăciun scafandru pentru copiii din Constanța
Moș Crăciun scafandru pentru copiii din Constanța

Moș Crăciun scafandru pentru copiii din Constanța

Pentru copiii scafandrilor militari, Mos Craciun a venit cu darurile din adâncurile marii. Cei mici l-au așteptat, cu sufletul la gură, la bordul navei de Suport Logistic pentru Scafandri "Midia" cu poezii și colinde, știind că la final vor primi ce și-au dorit mai mult.

Copiii scafandrilor militari îl așteaptă, în fiecare an, pe Moș Crăciun așezați cuminți pe nava Centrului de Scafandri, în portul Constanța. Pentru ei, Moșul apare, înotând, din apele mării, cărând sacul cu daruri. Când sună alarma de la navă care anunță venirea lui Moș Crăciun, copiii angajaților Centrului de Scafandri Militari Constanța se îngrămădesc pe punte. Moșul cu barbă albă iese din apele mării și le face semn cu mâna. 

După ce este ajutat să urce la bordul navei, Moșul, ud din cap până în picioare, este înconjurat de copiii care îi strigă, bucuroși, numele. El le spune cum a venit "tocmai din Antarctica prin apa rece ca gheața" și îi întreabă dacă au fost cuminți și îi invită în careul ofițerilor de pe puntea principală a navei. Acolo, Moș Crăciun, care a apucat deja să își pună un costum uscat, îi ascultă pe micuții care îi cântă colinde, cântece de sărbătoare sau recită poezii. Toți primesc, astfel, jucării, dulciuri și alte cadouri surpriză.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: