Polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov, alături de „mascații” de la Serviciul de  Intervenții și Acțiuni Speciale (SAS) au efectuat 21 de percheziții la domiciliile unor hoți, acuzați de furt calificat din depozitele unor societăți comerciale precum și din tiruri aflate în mers.

Acțiunea oamenilor legii survine în continuarea unei acțiuni de prindere în flagrant ce s-a defășurat în urmă cu o săptămână, atunci când 7 bărbați au fost prinși în flagrant-delict după ce ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un tir aflat în mers, între orașele  Râmnicu Sărat și Focșani.

În urma perchezițiilor au fost descoperite mai multe jucării dar și produse electronice și electrocasnice ce ar fi fost sustrase din tiruri aflate în mers dar și din depozitele unor societăți comerciale din Afumați și Voluntari.

La sediul poliției Ilfov au fost aduse pentru audieri 11  persoane.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul  Direcției de Operațiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciilor.