Evenimentul Zilei > Actualitate > MORŢI şi RĂNIŢI într-un accident TERIFIANT!
MORŢI şi RĂNIŢI într-un accident TERIFIANT!

MORŢI şi RĂNIŢI într-un accident TERIFIANT!

Până la 20 de oameni au murit şi mulţi alţii au fost răniţi după ce un copac foare mare a căzut peste ei într-o piscină naturală din Ghana.

Aceştia înotau în timpul unei furtuni puternice când s-a întâmplat acest accident ciudat, spun oficialii care au ajuns la faţa locului.

Se pare că arborele a fost doborât din cauza furtunii. Purtătorul de cuvânt al “Ghana Naţional Fire Service”, Prince Billy Anaglate a afirmat că accidentul a avut loc în regiunea Brong-Ahafo, la Cascadele Kintampo.

O echipă formată din poliţişti şi oficiali ai Serviciului Naţional din Ghana au intervenit cât de repede s-a putut în încercarea de a-i salva pe cei prinşi sub copac.

“Un copac imens a căzut când a început să plouă şi i-a strivit pe cei care făceau baie sub cascadă”, relatează un martor de la faţa locului.

“Majoritatea sunt studenţi la liceul Wenchi. Alţii sunt turişti. Încercăm să-i salvăm pe cei prinşi sub copac tăind ramurile şi eliberându-i”.

Domnul Anaglate a afirmat că 18 studenţi au murit la locul accidentului, iar alţi 2 la spital. Acesta a spus că 11 pacienţi primesc tratamente, printre care şi un administrator al şcolii, care a organizat excursia.

“Ne exprimăm condoleanţele către familiile celor morţi şi ne rugăm pentru cei răniţi”, a declarat Ministrul Turismului din Ghana, Catherina Abelema Afeku.