Cătălin Voicu fostul, senator PSD, și-a construit un mormânt faraonic în Cimitirul Bellu. A reușit să intre în posesia unei locații ”ultra-centrale” unde se află mulți dintre eroii neamului.
Mai exact a intrat în posesia unei părți din cripta care a aparținut generalului Ion Nicolescu Argeșanu, care a luptat în războiul de independență din 1877. Cum a intrat în posesia acestui loc de veci rămâne un mister. Cert este că acolo și-a construit un cavou faraonic.
Mormânt ”de toată frumusețea” pe Aleea ”Iulia Hașdeu”
Vorbim despre o criptă cu mai multe locuri și care este placată cu marmură neagră și roșie. Iar pe fațada ei este inscripționat „Familia Generalului VOICU CĂTĂLIN. Cu ajutorul lui Dumnezeu, ridicat Noiembrie 2004 de către General Voicu Cătălin şi Tatăl său Voicu Dan".
Practic mormântul se află pe Aleea ”Iulia Hașdeu”, acolo unde sunt îngropate mai multe personalități din istoria și cultura română. Mai exact la câțiva metri de edificiul în cauză se află cavoul lui Theodor Aman, unul dintre cei mai importanţi pictori ai secolului al XIX-lea. Iar în spatele cavoului lui Cătălin Voicu se află monumentul istoric al familiei Ghica, vechi de 200 de ani.
Ca un făcut, acolo se odihnește Ban Mihalache, fost ministru „Al Afacerilor Dinlăuntru", aşa cum se chema Ministerul de Interne în secolul al XIX-lea.
Cum a ajuns Cătălin Voicu general
Practic ministerul după care a tânjit Mădălin Voicu, dar nu a mai apucat. Asta pentru că a avut ceva probleme penale, el fiind primul senator acuzat de fapte de corupție. Mai exact el ar fi intervenit pe lângă niște judecători de la Înalta Curte pentru a ajuta mai mulți oameni de afaceri cu dosarele penale. Voicu are o istorie lungă și complicată, la Revoluție el era ofițer de transmisiuni.
Astfel că Ion Iliescu l-a pus să asigure legăturile radio ale cabinetului său. După 1990 fostul președinte l-a ridicat la grad de general. De asemenea în perioada 2001-2004 acesta i-a fost consilier lui Iliescu.