Evenimentul Zilei > Actualitate > MONSTRUL tăcut din ADÂNCURI. Cea mai DISTRUGĂTOARE armă creată VREODATĂ poate distruge un CONTINENT întreg | VIDEO
MONSTRUL tăcut din ADÂNCURI. Cea mai DISTRUGĂTOARE armă creată VREODATĂ poate distruge un CONTINENT întreg | VIDEO

MONSTRUL tăcut din ADÂNCURI. Cea mai DISTRUGĂTOARE armă creată VREODATĂ poate distruge un CONTINENT întreg | VIDEO

Pe cât e de ascuns, pe atât e de fioros. Numit de către National Geografic drept “arma cea mai distrugătoare creată vreodată,” submarinul USS Pennsylvania este “o maşinărie apocaliptică ce poate devasta continente întregi”.

Odată ce vasul se scufundă devine nedetectabil. Submarinul nu face niciun zgomot, astfel că este extrem de greu pentru inamici să prezică exact locul în care se află. USS Pennsylvania este “prădătorul tăcut din adâncuri.”

Tehnologia folosită pentru USS Pennsylvania este cea mai avansată. De fapt, submarinul poate coborî la 250 de metri adâncime şi poate sta sub apă 6 luni, fără a fi nevoie să iasă la suprafaţă. Mai impresionant este faptul că poate merge timp de 20 de ani fără realimentare, scrie elitereaders.com.

Ideea de bază a acestui monstru din adâncuri este de a face inamicii să se gândească de două ori înainte de a ataca ţara. USS Pennsylvania este cel mai mare submarin al marinei americane. Nava este operata de 165 de marinari.