Evenimentul Zilei > Actualitate > Monica Gabor : „Irinel a încercat să mă sfâşie, dar nu a reuşit”
Monica Gabor : „Irinel a încercat să mă sfâşie, dar nu a reuşit”

Monica Gabor : „Irinel a încercat să mă sfâşie, dar nu a reuşit”

Vedeta s-a întors joi în România. Monica nu l-a anunţat pe Irinel de vizită, iar la aeroport o aşteptau jurnaliştii.

După mai bine de două luni, Monica Gabor a aterizat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. În România o aşteaptă fetiţa ei, Irina, dar şi câteva contracte de modelling.

Aparent relaxată şi chiar binedispusă, fosta doamnă Columbeanu a făcut declaraţii în exclusivitate pentru emisiunea "Cancan TV" de la Kanal D.

Presa nu a ratat ocazia să o întrebe despre relaţia cu chinezul bogat din Statele Unite, despre care Monica a spus că "formăm deja o familie". Vedeta şi-a manifestat intenţia să petreacă cât mai mult timp cu Irina. "Am de gând să fac Crăciunul alături de Irina, sper să se poată acest lucru. Foarte curând ea va fi alături de mine în SUA. Trebuie să reuşesc pentru ea".

Pentru prima oară în multe luni, Monica a răspuns la întrebările presei. "Îmi cer scuze pentru reacţiile mele din trecut, dar am avut o perioadă mai dificilă. Fostul meu soţ a încercat să mă sfâşie, dar nu a reuşit", a spus vedeta.

Un mail fără răspuns

Ieri după-amiază, în jurul orei 14.00, Irinel Columbeanu nu primise încă niciun semn de la fosta soţie. Omul de afaceri aflase că Monica este în ţară din presă.

"Încă din 13 noiembrie i-am trimis un mail prin care o solicitam să discutăm despre vizitarea fetiţei în cursul lunii decembrie. Nici până astăzi nu am primit un răspuns", a spus Irinel Columbeanu pentru EVZ.

Monica îşi poate petrece Sărbătorile alături de micuţa Irina deoarece are dreptul ca în perioada 23 decembrie – 4 ianuarie să o ia în vacanţă. În ceea ce priveşte dorinţa Monicăi Gabor de a pleca cu cea mică în Statele Unite, unde vedeta consideră că este "casa ei", Irinel Columbeanu a spus că trebuie să aibă întâi o discuţie cu fosta soţie.

O falsă împăcare

"Nu e o împăcare cu media, ci încearcă să-şi salveze cota de popularitate pe care o avea cândva şi de care e conştientă că a scăzut. Apogeul de imagine al Monicăi a fost divorţul de Irinel Columbeanu şi nu cred că o să-l mai atingă niciodată", a declarat Adrian Artene, moderatorul emisiunii "Cancan TV".

"Monica Gabor este un produs născut în proporţie de 50% de presă, iar cealaltă jumătate este creaţia lui Irinel Columbeanu", este părerea lui Artene.

Jurnalistul explică interesul presei pentru acţiunile Monicăi Gabor prin faptul că "presa nu renunţă uşor la «unul dintre copiii ei»", dar şi pentru că "într-o societate perfectă" Monica Columbeanu îşi are locul bine stabilit. "Nu judecăm dacă este o proiecţie reuşită sau nereuşită. Desprinsă de telenovela familiei Columbeanu, ea, individual, n-ar fi reprezentat nicio miză. Drept dovadă că şi acum ştirile apărute pe seama ei se raportează la povestea de dragoste, căsnicia sau divorţul de Irinel Columbeanu", a adăugat jurnalistul.

"Pe 13 noiembrie i-am trimis un mail prin care o solicitam să discutăm despre vizitarea fetiţei."
IRINEL COLUMBEANU om de afaceri

Citiţi şi:

  • Monica Gabor speră că o va lua pe Irina în America: „Asta se va rezolva”
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News