Monica Bellucci, sexy forever

Monica Bellucci, sexy forever

Una dintre cele mai frumoase actriţe europene, împlineşte astăzi 47 de ani. Monica Bellucci reprezintă însă un caz aparte: rămâne o femeie fără vârstă.

S-a născut pe 30 sepembrie 1964 în Città di Castello, Perugia, Italia. Iniţial, a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă a lucrat ca fotomodel. A debutat ca actriţă în 1990, pe posturile de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola. Au urmat filme care i-au pus în valoare şi mai mult atât farmecul deosebit, cât şi talentul. Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în "Malena" (2000), " Suspect de crimă/ Under suspicion" (2000), "Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar şi în şocantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alături de soţul său, actorul Vincent Cassel. Actriţa vorbeşte fluent italiana, engleza, franceza şi spaniola şi nu locuieşte permanent cu soţul său, pentru...a evita rutina (ea locuieşte la Londra şi Roma, în timp ce el locuieşte la Paris). Anul acesta, Monica a dovedit că într-adevăr poate fi "sexy forever": a pozat nud pentru revista Elle, din Franţa. Aceasta după ce acum doi ani  a acceptat să apară goală sub duş într-o scenă de sex în filmul "L'uomo che ama".

  • "În trecut aveam reţineri atunci când trebuia să filmez o scenă nud, însă nu şi atunci când pozam pentru pictoriale fierbinţi in reviste. Nu imi pot explica acest lucru, probabil  că era teama ca în faţa camerei de luat vederi eşti pus să faci multe lucruri pe care, în mod normal, nu le-ai face în viaţa de zi cu zi. Acum însă, nu mai am emoţii. Joc un rol şi încerc să dau ce e mai bun în mine", a explicat vedeta.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/OT-BUWTsckI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News