Este frumoasă, talentată şi cu o carieră de succes la Hollywood. Drumul n-a fost însă uşor pentru Monica Bîrlădeanu, iar artista a trebuit să treacă peste piedicile şi dezamăgirile începutului. A găsit însă curajul să meargă mai departe şi a recunoscut că niciodată nu s-a gândit să renunţe şi să se întoarcă în România. Invitată aseară la Cancan TV, vedeta a vorbit despre cum se poate construi o carieră în Cetatea Filmului, cum se menţine în formă, dar şi despre familie sau căsătorie.

Începutul nu a fost uşor în Statele Unite. După ce a schimbat mai multe şcoli de actorie, până a găsit-o pe cea potrivită, actriţa a mers la audiţii. "Lumea se concentrează doar pe lucrurile care se văd. Totul pare o experienţă impecabilă şi nu e aşa. Am luat un avion, am plecat la Los Angeles, m-am înscris la o şcoală de actorie, dar e un cu totul alt univers. Eu nu am înţeles foarte bine că îmi trebuie acte ca să lucrez. Am câştigat un casting pentru un rol într-un serial produs de Whoopi Goldberg, „Strong Medicine”. Era o dramă despre o mamă care-şi pierde copilul. Nu am avut timp să fac actele, iar ei au zis că poate vom colabora data viitoare", a povestit Monica Bîrlădeanu, la emisiunea de la Kanal D.
Deşi susţine că "îi place să mănânce bine" şi a dezvăluit că are o adevărată slăbiciune pentru un anume tort, red velvet cup cake, actriţa arată excepţional şi a explicat care sunt metodele prin care se menţine. "Intru pe YouTube şi lucrez de acasă, după videoclipurile unei profesoare cu care lucrez când sunt în New York, Tracy Anderson, care a colaborat cu Madonna şi Gwyneth Paltrow", a povestit Monica.
Adrian Artene, gazda Cancan TV nu a ratat ocazia să o întrebe dacă se mărită. "Nu mă căsătoresc încă. Mi se pare căsătoria mai mult o formă de presiune socială. În momentul când o să simt nevoia, o să fac o vizită la Starea Civilă". Artista a spus însă că va juca rolul de nevastă într-o viitoare producţie ce se va filma în Louisiana.
Vedete i s-a pregătit şi o surpriză la Cancan TV. Petru, fratele mai mic al Monicăi, cel care a compus o parte din coloana sonoră a filmului "Francesca",  a venit în platou cu un frumos buchet de trandafiri.

Vedeta a dezvăluit că în noul său film, "Despre oameni şi melci", care va avea premiera în această vară, are o scenă în care face karaoke cu Puya. Noua producţie spune povestea unui grup de muncitori care lucrează într-o fabrică aflată în faliment, în România de la începutul anilor ’90. Totul se schimbă când unul dintre băieţi găseşte o soluţie menită să-i salveze colegii de la şomaj şi să scoată uzina din faliment.