Evenimentul Zilei > Actualitate > Monica Anghel se întoarce la „Serviciul Român de Comedie”
Monica Anghel se întoarce la „Serviciul Român de Comedie”

Monica Anghel se întoarce la „Serviciul Român de Comedie”

Din octombrie, cântăreaţa se alătură, după trei ani, echipei conduse de Toni Grecu pentru noul sezon de divertisment de la Pro TV

Pentru noul sezon, Toni Grecu, şeful „Serviciului Român de Comedie” anunţă mai multe schimbări, printre care „o mai largă paletă a personajelor feminine”. Astfel, din octombrie, Monica Anghel se întoarce la SRC şi va apărea într-o nouă rubrică la SRC. „Reluarea colaborării cu Monica după o pauză de trei ani înseamnă reluarea unei legături profesionale care mi-a adus multe satisfacţii”, a spus Toni Grecu, care a mai adăugat că revenirea cântăreţei în echipa SRC va adăuga valoare emisiunii.

„Personajele Monicăi sunt irezistibile, ea fiind o actriţă de comedie care poate crea cel mai complet profil comic al româncei autentice, neaoşe, absolute. Experienţa de scenă, de radio şi de televiziune a noii noastre colege la SRC o recomandă ca pe una dintre cele mai complete şi puternice actrite de divertisment din peisajul TV românesc”, a spus Toni Grecu.
Şi Monica Anghel consideră că revenirea alături de echipa lui Toni Grecu este cel mai bun lucru pentru cariera ei. „Colaborarea mea cu Toni a început de foarte mulţi ani, Grecu a fost cel care a ştiut să mă pună cel mai bine în valoare pe acest gen, al comediei. Mă bucur enorm să reiau această relaţie artistică, pentru că relaţia de prietenie nu s-a deteriorat niciodată. Vin cu sufletul deschis în proiectul acesta pentru că tot Toni a ştiut să îmi dea roluri care să fie potrivite mie”, a mărturisit artista.
Pentru cântăreaţă revenirea la SRC înseamnă şi să fie alături de cea mai bună prietenă, Jojo (Cătălina Grama). În curând, relaţia dintre artiste va deveni şi mai strânsă, deoarece Monica şi soţul său urmează să îl năşească pe Achim, bebeluşul Cătălinei Grama. „Eu şi Monica am format mereu o echipă extraordinară şi abia aştept să mă reîntâlnesc cu ea ca partener pe platoul de filmare. Vă daţi seama cât sunt de încântată că voi lucra din nou cu cea mai bună prietena a mea. Monica e un artist complet, pe lângă vocea care a câştigat admiraţia întregii noastre ţări, are un talent actoricesc extraordinar şi o poftă de viaţă inegalabilă”, a spus Jojo.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: