Evenimentul Zilei > Social > Mona Roșoga, câștigătoarea de la Cerbul de aur ’94, o vedetă de care nu se mai știe nimic
Mona Roșoga, câștigătoarea de la Cerbul de aur ’94, o vedetă de care nu se mai știe nimic

Mona Roșoga, câștigătoarea de la Cerbul de aur ’94, o vedetă de care nu se mai știe nimic

Frumoasa cântăreață, născută în 29 octombrie 1965, la Craiova, avea 29 de ani când a triumfat pe scena festivalului din Piața Sfatului de la Brașov.

Fotografia a fost făcută, însă, de fotoreporterul Evenimentului zilei Gabriel Boholț, cu an mai devreme, când Mona era dizeuza cabaretului care funcționa în incinta restaurantului de la parterul hotelului Athenee Palace din București. Reprezentanta României la concurs s-a prezentat cu două piese: „Cum ai vrea ca să rămâi cu mine” și „Vreau iubire”.

Din păcate, talentata artistă n-a confirmat în timp. După ce a luat premiul la Brașov, a mai apărut în câteva showuri la televizor, apoi dispărut fără urmă. Există foarte puține referințe desprea ea pe internet, nu are cont de Facebook sau pe alte rețele de socializare și sunt salvate doar câteva clipuri cu ea, disponibile pe YouTube.

Ca picanterii, unele dintre cele mai mari probleme pe care le-au avut organizatorii Cerbului de Aur , 94 au fost cele create de pretenţiile lui James Brown. Pentru cele 30 de persoane care l-au însoţit, americanul a cerut tot felul de meniuri chinezeşti şi musulmane. Managerii cântăreţului au specificat în contract până şi numărul frunzelor de spanac ce trebuiau să fie prezente în farfuriile acestora. Solistul a cerut apă minerală plată, musai marca Evian, care la vremea aceea nu se găsea în România.

Ingenios, directorul festivalului, Dumitru Moroşanu, a umplut câteva sticle goale de Evian cu apă de izvor de la Poiana Braşov, toată lumea fiind mulţumită, inclusiv James Brown. Regele muzicii soul a plecat acasă ducând în bagaje şi câteva „amintiri“ de la hotel: câteva prosoape, scrumiere, dar şi un uscător de păr al TVR.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.