Evenimentul Zilei > Actualitate > Din păcate, momente GRELE pentru Pepe! Ce se întâmplă cu artistul, după accidentul de pe pârtie: „Ele nu înțeleg ce mi s-a întâmplat”
Din păcate, momente GRELE pentru Pepe! Ce se întâmplă cu artistul, după accidentul de pe pârtie: „Ele nu înțeleg ce mi s-a întâmplat”

Din păcate, momente GRELE pentru Pepe! Ce se întâmplă cu artistul, după accidentul de pe pârtie: „Ele nu înțeleg ce mi s-a întâmplat”

Pepe a suferit un accident serios pe pârtie, în timp ce se afla în vacanța de iarnă. Artistul și-a dislocat umărul în urma unei căzături și se pare că mai are de tras după acest incident.

Pepe a declarat că momentan se află în perioada de recuperare, dar încă nu poate face efort prea mare și nu-și poate ține fetițele în brațe. 

„Momentan mă refac. Merg la recuperare şi urmez tot felul de exerciţii. Puteam lua tratament, dar am refuzat, pentru că mă vindecam mai greu. Doctorul a spus că dacă reuşesc să suport durerea e în avantajul meu”, a declarat Pepe pentru Click!.

„Nu îmi pot ţine încă fetiţele în braţe. Ele nu înţeleg ce mi s-a întâmplat, le-am spus doar că am făcut buba. Deocamdată, fac activităţi uşoare, pot ţine telefonul şi pot să mă spăl pe faţă, spre exemplu. E normală durerea, dar, în vreo 10 zile, mă va lăsa. La finalul acestei săptămâni, voi face exerciţii uşoare şi gimnastică de recuperare. E destul de sâcâitor, pentru că pierd timp şi nervi”, a mai spus latino-loverul pentru Click.ro.

Accidentul s-a petrecut pe pârtia din Brașov. Cântărețul era însoțit de soția lui, Raluca și de cele două fiice, Maria și Alexandra Rosa.

Pepe a alunecat de pe placă și a căzut, reușind astfel să-și disloce umărul. Artistul a ajuns de urgență la spital.