Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente dramatice într-un avion. Un bărbat s-a bătut cu ceilalţi pasageri | GALERIE FOTO ŞI VIDEO
Momente dramatice într-un avion. Un bărbat s-a bătut cu ceilalţi pasageri | GALERIE FOTO  ŞI VIDEO

Momente dramatice într-un avion. Un bărbat s-a bătut cu ceilalţi pasageri | GALERIE FOTO ŞI VIDEO

Un pasager dintr-un avion din Rusia a fost mobilizat în urma unui scandal cu ceilalţi călători. Conform martorilor, omul consumase alcool şi a cauzat mai multe probleme. Imaginile surprinse arată cum omul este preluat de politişti.

Avionul se deplasa de la Novosibirsk către Vladivostok în Rusia, când un pasagerul, care consumase alcool înainte de a urca în avion, a început să se certe cu ceilalţi călători.

Întrucât conflictul devenea tot mai aprins, pilotul a hotărât să aterizeze de urgenţă, pentru ca pasagerul beat să poată fi scos din avion, relatează Dailymail.

În acel moment poliţiştii l-au imobilizat.

După ce a provocat întregul scandal, omul a fost reținut și predat ofițerilor atunci când avionul a făcut oprirea neprogramată la Aeroportul International Yemelyanovo, în apropiere de orașul Krasnoyarsk,  în centrul Rusia.

Mai multe persoane au început să filmeze cu telefoanele mobile omul scos din avion cu mâinile la spate.

După ce bărbatul a plecat, avionul şi-a continuat zborul către Vladivostok.

De asemenea, luna trecută, pasagerii au atacat un călător perturbator care era beat și abuziv față de femei la bord pe ruta unui zbor din Siberia.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.