Evenimentul Zilei > Monden > Momente de coşmar pentru Oana Radu. Cum a fost salvată în ultimul moment de la moarte
Momente de coşmar pentru Oana Radu. Cum a fost salvată în ultimul moment de la moarte

Momente de coşmar pentru Oana Radu. Cum a fost salvată în ultimul moment de la moarte

Cunoscuta cântăreaţă Oana Radu a afirmat, joi, că iubirul ei, Alin, a salvat-o dintr-un accident rutier care a avut loc când se întorcea acasă de la un concert.

Artista a mai spus că a scăpat teafără datorită iubitului ei care a protejat-o.

„Am căzut într-un șanț, daună totală, am lăsat-o acolo. Vreau să va spun că eu nu am avut decât o singură zgârietură în frunte. Cred că dacă nu era prietenul meu care să sară peste mine și să mă prindă cumva în brațe, cred că nu nepărat că muream, dar mă loveam rău. El a avut o problemă la coaste și un deget rupt”, a spus Oana Radu.

Ghinionul nu s-a terminat pentru Oana Radu şi iubitul ei. Oana Radu trăiește un coșmar zilele acestea, după ce iubitul ei a fost stropit cu benzină și incendiat, de un alt bărbat.

Mai mult, se pare că printre persoanele care au căzut victime agresorului din Craiova, se afla și mama lui Alin, „soacra” artistei.

Alin, iubitul Oanei Radu, a fost transportat marți seara la Spitalul Floreasca din Capitală cu arsuri pe 75 la sută din suprafața corpului, în cursul serii fiind operat de o echipă de specialiști, potrivit dcnews.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: