Copilul s-a simțit rău, a avut dureri puternice la un călcâi și a făcut febră. Primul gând al lui Dinu Maxer și al soției sale, Dea, s-a îndreptat către coronavirus. Dar în urma testelor, s-a dovedit că puștiul nu a contractat virusul. El are necazuri la călciul lui Achile, după cum a anunțat taăl său într-o postare pe Facebook.

„INTERNAȚI în spital în VREME de PANDEMIE! Joi, a trebuit sa îl internez pe Andreas în Spitalul Gomoiu, iar eu alături de el. Avea dureri cumplite la călcâiul drept și făcea febră mare de luni seara; apoi i s-a înroșit piciorul, moment în care am luat hotărârea sa ne prezentam la secția de ortopedie.

Cred ca nu aveți idee ce înseamnă să te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID 19 – IZOLARE, CARANTINA, emoție, îngrijorare și multe întrebări! După două teste PCR de depistare a coronavirusului care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat in normal.

Astăzi Andreas este bine…Tati e mândru de tine, Andreas, fiindcă ai fost curajos la tot maratonul de investigații și tratament prin care ai trecut (RMN, branulă, analize de sânge, usturimea celor 2 antibiotice administrate intravenos, atela gipsata, așteptarea de la triaj – este topul lui Andreas). A avut un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi învecinate de la o înțepătură în aceeași zona (lângă maleola mediala a aceluiași picior)”, a scris Dinu Maxer.