Nefericitul episod s-a petrecut lângă Kaliasot Dam în Bhopal, în partea centrală a Indiei. În filmulețul prezentat de Daily Mail, se vede cum un tânăr a fost apucat și tras subă apă de un corocodil. Victima este Amit Jatav, iar acesta a scăpat miraculos de atac datorită prietenului său, Gajendra Yadav, care l-a scăpat de moarte utilizând un selfie stick cu care a înțepat animalul.

Jatav a fost însă grav rănit în urma atacului. A avut nevoie de circa 30 de copci, după ce o bucată din coapsă a fost aproape desprinsă.

Jatav, care lucrează într-un magazin, a spus că el și Yadav s-au îndreptat spre lac după ce s-au plictisit în timpul carantinei. Cei doi se jucau în apele superficiale ale barajului și se filmau, când crocodilul l-a atacat pe Jatav și a încercat să ducă la fundul râului.

„Am simțit când m-a mușcat de coapsă. Mă trăgea sub apă. Am crezut că până aici mi-a fost, că mor. Dacă nu ar fi fost prietenul meu, aș fi fost mort”, a povestit Jatav. Yadav a spus că și-a dat seama imediat că a fost un atac provocat de un crocodil și a reacționat din reflex.