Evenimentul Zilei > Politica > Moise Guran și Radu Tudor, făcuți praf de fanii lor! Reacții furioase ale oamenilor după dezbaterea cu Klaus Iohannis
Moise Guran și Radu Tudor, făcuți praf de fanii lor! Reacții furioase ale oamenilor după dezbaterea cu Klaus Iohannis

Moise Guran și Radu Tudor, făcuți praf de fanii lor! Reacții furioase ale oamenilor după dezbaterea cu Klaus Iohannis

Reacțiile oamenilor după dezbaterea cu Klaus Iohannis a fost extrem de interesante, din perspectiva comentariilor publicate pe paginile de Facebook ale ziariștilor prezenți la dezbatere. Majoritatea și-a arătat nemulțumirea față de prestația acestora. Citiți principalele acuze ale fanilor acestora.

Am selectat din multitudinea de comentarii, câteva din cele mai relevante.

De pe pagina de facebook a lui Moise Guran, realizator Europa FM.

Catalin Bejan :”Moise Guran având în vedere multitudinea de teme abordate de dvs. în analizele pe care le-ați făcut în decursul timpului, ați fost foarte blând cu dl. președinte sau diplomat, ca sa folosim o expresie academică ….. prea diplomat……”
Marian Solomon Deci Radu Tudor o sa aiba mereu loc de parcare.”
Olimpiu Florin : „Mie mi-a plăcut dezbaterea. Așezată, liniștită. Dacă erau împreună ieșea circ, nu ma așteptăm la altceva. Avem destul circ în parlament. Mi-a plăcut și dezbaterea din turul 1 dar acum nu aveai cu cine. Cu Olguta șef de campanie se discuta doar de case și dosare penale”
Brustureanu Alexandru-Valentin :”Nu ne-au convins răspunsurile, iar întrebările puteau fi ceva mai bune. Ca ascultător Europa FM, nu m-am simțit neapărat reprezentat de întrebările dumneavoastră.”
Claudia Lupascu A fost asa cum ma asteptam. El – simplu, corect, la subiect, relaxat. ea – vaicaricioasa, miorlaita, mincinoasa, pe langa subiecte, „hai sa discutam mai bine despre…” Definitiv voi merge la vot. Cu frica de ce ne asteapta daca cine stie cum iese ea. Nu mai spun ce nervi as avea sa o vad 5 ani cum ne face de r…t in lume.
Diana Santa: „Am urmarit si prestatia „doamnei” Dancila dupa cea a domnului presedinte Iohanis si nu mai inteleg nimic… Stergea cu ea pe jos daca aveau o dezbatere fata in fata. Poate ca nu avem chiar toate raspunsurile pe care le doream insa nu exista termen de comparatie intre cei doi candidati. Mergem cu siguranta la vot. Votam candidatul Iohanis!”

De pe pagina de Facebook a lui Radu Tudor, realizator Antena 3.

Andrei Niculescu „Jenanta interventie! Noi asteptam de la dumneavoastra niste intrebari care sa il faca pe dl. presedinte sa se inverzeasca la fata. Intre dvs. si dl. Guran nu a fost nicio diferenta. Intelegeti?”

Ion Gheorghe Radu Tudor (radu-tudor.ro) Nu cred ca a fost cineva deranjat de întrebare…poate dl. Președinte însă… toată parodia aceea a părut asa… ca între prieteni!!! Bine logica mintii îmi spune ceva și de mult bun simt din partea dvs. insa in seara aceasta prea ca între prieteni!!!

Andrei Filip Radu Tudor (radu-tudor.ro) înțeleg acum de ce ați fost selectat… Nu era și un pixel albastru în sala cumva? Un trucaj ceva și nu am văzut noi cum ați fost de fapt un jurnalist cu coloana vertebrala…

Ludmila Lupsa Dezamăgitor… Nu ma asteptam la asemenea prestație… I-ați acordat deja al doilea mandat pe față, nu mai trebuie sa mergeți la vot!!!!

Zbintu Valonia Mi-a placut prestatia în contextul în care a fost stabilita , putin limitată dar mult superioara în comparație cu ce-a de la parlament . FELICITARI ! D-LE RADU TUDOR . O SEARA FRUMOASA , VA DORESC !

Liviu Balan banuiam ,urmarindu-va in emisiuni,ca sunteti agreat ….de sistemul contrar interesuluiNATIONAL…astazi m-am convins…….sunt trist,asa ca m-ati pierdut de telespectator antena 3…

De pe pagina de Facebook a lui Ion M. Ioniță, senior editor „Adevărul”

Gheorghe Moldoveanu Dancila a raspuns corect. Am auzit-o cu urechile mele. Tu ai rostit la tv o prostie : aria cercului. Afla si tu, semidoct si semianalfabet ce esti: cercul nu are arie. Cercul este o curba si are lungime. Arie are suprafata plana delimitata de un cerc, care se numeste disc. Seralul te mananca, bai

Marin Ovidiu Domnule Ionita, am observat ca priceperea dvs este multidisciplinara, practic este nelimitata! Istorie, politica, drept penal, drept civil, geopolitica, ecologie, stiintele naturii, meteorologie, astronomie etc, etc, etc!! As dori sa stiu parerea dvs intr-o chestiune importanta pentru mine: este mai bun acoperisul in 3 ape decat cel in 4 ape?…..in lupta cu stihiile naturii…

De pe pagina de Facebook a lui Silviu Mănăstire, realizator B1 TV

Elisabeta Nicolau Felicitari, Silviu Manastire, ai pus intrebari esentiale, ai calcat cum se zice pe un musuroi de probleme de securitate !!!! Si raspunsul a fost prudent, a semnalizat ca intelege despre e vb, dar trebuie discretie.

Podut Cosmin Nicolae Ai ridicat mingi la Iohannis! Slăbuț

Vili Rupa Președintele a spus azi că nu poate interveni în justiție unde se fac abuzuri .Dacă nu ai dreptul de a interveni în justiție unde se fac abuzuri , atunci , Ce facem cu victimele torționarilor ,le hărțuim și persecutăm continuu sau îi reabilităm după cum spune legea tratatelor internaționale de reabilitare a victimelor torturii ?

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: