Evenimentul Zilei > Istoria secreta > Mogul Media Adrian Sârbu și misterioasele legături cu Iulian Vlad, Silviu Brucan, Petre Roman. VIDEO
VIDEO

Mogul Media Adrian Sârbu și misterioasele legături cu Iulian Vlad, Silviu Brucan, Petre Roman. VIDEO

Adrian Sârbu, fostul patron al ProTv, a împlinit 66 de ani în urmă cu câteva zile. Un personaj interesant, ale cărui începuturi sunt puțin cunoscute.

Adrian Sârbu este cunoscut ca fiind românul care a condus cea mai importantă companie de media, CME, din poziția de fost patron al ProTV. Este românul care a ajuns în cea mai înaltă funcție într-o multinațională. În prezent a lnasat un nou proiect de televiziune, Aleph News, fără a avea succesul pe care l-a cunoscut în 1995 cu lansarea ProTV.

Legăturile sale cu începuturile clasei politice care a înlocuit nomenclatura ceaușistă sunt foarte puțin cunoscute. Filmul VIDEO care vă prezintă aceste dezvăluiri pleacă de la momentul decembrie 1989, când Adrian Sârbu a filmat celebrele zile intrate în legendă sub numele de „Noaptea Generalilor”. I-a filmat pe gen. Iulian Vlad, fostul șef al Securității și gen. Ștefan Gușă, conducătorul de facto al Armatei și Șeful Marelui Stat Major, dând ordine. După care a intrat în „trupa” lui Petre Roman, împins de Silviu Brucan. Legături uitate, istorie 100 la sută, ofewrită de Evenimentul Istoreic. Urmăriți materialul Video.

După problemele pe care le-a avut cu Justiția, Adrian Sârbu scria într-un manifest public: „Am şi eu un Protocol secret cu Generaţia Mea, cu cei morţi la Timişoara şi la Universitate, cu Liviu Babeş, care şi-a dat foc, protestand împotriva dictaturii communist-securiste, pe pârtia de schi de la Poiana Braşov, în timp ce alţii, ca tine, treceau nepăsători şi laşi pe lângă el. Ce l-o fi apucat, un nebun?

Pentru noi, care am fost blestemaţi să trăim în comunism, Holocaustul, Gulagul, Statul de Drepţi au o dimensiune senzorială, pe care n-o mai dorim a fi trăită de nimeni.

Nici măcar de tine, un breloc la chei.

Dacă între timp te-ai deşteptat şi vrei să intri în clubul denuntatorilor, citeşte documentul până la capăt.”