Modul prin care Meghan și Harry se răzbună pe Casa Regală. Regele Charles e furios

Modul prin care Meghan și Harry se răzbună pe Casa Regală. Regele Charles e furios Meghan Markle. Sursa foto: Arhiva EVZ

Meghan Markle simte că „s-a răzbunat” pe Familia Regală după ce a devenit o parte din categoria de „personalități importante ale lumii” alături de Prințul Harry, după vizita lor în Nigeria.

De la plecarea din Firmă, în urmă cu patru ani, cuplul a fost criticat pentru atacurile lor la adresa familiei regale în interviul acordat lui Oprah Winfrey, în documentarul Netflix și în cartea de memorii a lui Harry, Spare.

Planurile lor pentru 2024 includ lansarea de către Meghan a brandului său de lifestyle American Riviera Orchard și mai multe turnee internaționale.

Meghan Markle, mai dură decât Harry

The Mirror a relatat că expertul regal și autorul Tom Quinn nu crede că Ducesa de Sussex regretă că a părăsit viața regală.

Ne puteți urmări și pe Google News
Prințul Harry si Meghan Markle

Sursa foto: Arhiva EVZ

El a declarat: „Sănătatea mintală a lui Harry a avut de suferit ca urmare a rupturii cu familia sa, dar Meghan nu se îndoiește deloc de decizia ei de a nu mai fi un membru regal care lucrează cu normă întreagă”. Autorul a adăugat: „Meghan, care este mai dură decât Harry, se bucură de luptă și simte că și-a răzbunat maltratarea în Anglia”.

„Călătoria în Nigeria a făcut-o să se simtă așa cum și-a dorit întotdeauna să se simtă - recunoscută ca membră a familiei regale și sărbătorită ca o figură importantă a lumii.” Soții Sussex au încheiat un turneu de trei zile în Nigeria la începutul acestei luni, cu angajamente și activități similare unui turneu regal.

Meghan și Harry au copiat modelul regal

De atunci, ducele și ducesa au fost criticați pentru că au copiat modelul regal pentru turnee și au trimis mesaje contradictorii cu privire la obiectivele lor în afara firmei. Potrivit domnului Quinn, regele Charles și prințul William au fost furioși în legătură cu această călătorie și au fost hotărâți să o evite pe viitor. Se pare că Charles este mai furios ca niciodată, potrivit express.co.uk.

„Ceea ce a răsturnat cu adevărat carul cu mere este faptul că nigerienii i-au tratat pe Meghan și Harry ca și cum și ei ar fi crezut că acesta este un turneu oficial - toate semnele erau acolo, deoarece cuplul a fost întâmpinat cu dansuri, recepții, vizite la școli și organizații de caritate.”

Recepțiile, vizitele la școli și organizații de caritate, precum și vizitele la soldații răniți și la persoanele cu dizabilități au fost toate tipice unei vizite regale, a spus Quinn. „Discursurile lui Meghan și Harry și întreaga lor atitudine au fost concepute pentru a da impresia că sunt încă membri ai familiei regale cu drepturi depline, iar lui William și tatălui său, regele Charles, nu le place deloc acest lucru.”

Prințul Harry a vizitat Londra pentru a sărbători cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus înainte de a zbura spre Nigeria. El nu și-a văzut tatăl sau fratele.