Evenimentul Zilei > Monden > Moartea unui cântăreţ din România face ocolul lumii! Tabloidele britanice, în alertă
Moartea unui cântăreţ din România face ocolul lumii! Tabloidele britanice, în alertă

Moartea unui cântăreţ din România face ocolul lumii! Tabloidele britanice, în alertă

Jurnaliştii britanici de la Daily Star şi The Sun au preluat subiectul morţii manelistului Tavi Puştiu, care a decedat în urma unui accident groaznic.

Tavi Puştiu se afla în maşină cu o femeie despre care s-a spus că era soţia lui şi a murit pe loc după ce cuplul a fost lovit în plin de un tren.

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, pe strada Gârlei din Ploiești. La volan era femeia, care în prezent este internată în stare gravă.

„Accidentul s-a produs pe fondul nerespectării regulilor privind trecerea pe calea ferată”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției despre accindentul fatal.

Descris ca un „cântăreţ în ascensiune”, Tavi Puştiu a atras atenţia jurnaliştilor britanici cu mesajul premonitoriu despre „trenul greşit”.

Respectiva postare fusese lansată pe Facebook cu o lună înainte de moartea violentă: „Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația potrivită.”.

Femeia care conducea s-a uitat în stânga şi în dreapta pentru a se asigura că nu trece niciun tren, dar verificarea a fost făcută superficial şi foarte rapid.

Gestul l-a costat viaţa pe manelist şi medicii se tem că şi femeia ar putea pierde lupta pentru propria-i viaţă din cauza traumatismelor severe.

Cu doar câteva secunde înainte de impactul fatal, Tavi Puştiu transmitea în direct pe Facebook în timp ce asculta o manea la radio.

Când şi-a îndreptat privirea sprea calea ferată, el a mai apucat să vadă doar cum venea trenul spre el şi cea care conducea. A strigat înfiorat, dar a fost prea târziu…

„Tavi Pustiu, în vârstă de 29 de ani, a fost considerat una dintre vedetele României în ascensiune înainte ca viața sa să fie scurtată tragic”, scriu cei de la Daily Star.

Trenul care i-a lovit pe cei doi călătorea între Maneciu și Ploiești Sud, iar poliția a spus că pompierilor le-a fost foarte greu să-i scoată pe cei doi dintre fiarele contorsionate.

Tavi Puştiu avea 29 de ani, în timp ce femeia care se află în stare critică la Terapie Intensivă era mai tânără cu 5 ani decât el.

sursa: Daily Star