Evenimentul Zilei > Actualitate > Moartea lui Emi Pian. Uitaţi tot ce se ştia! Adevărul este altul! Bomba bombelor, clar
Moartea lui Emi Pian. Uitaţi tot ce se ştia! Adevărul este altul! Bomba bombelor, clar

Moartea lui Emi Pian. Uitaţi tot ce se ştia! Adevărul este altul! Bomba bombelor, clar

Despre ce anume i-a provocat moartea lui Emi Pian, fostul lider interlop al celor din clanul Duduianu, s-au spus multe, dar adevărul e unul singur.

Emi Pian nu a murit din cauza mai multor plăgi înjunghiate şi nici din cauza unor lovituri foarte puternice pe care le-ar fi încasat, aşa cum s-a zvonit.

Conform retetesivedete.ro, fostul lider al clanului Duduianu a fost răpus de o lovitură cu o armă albă aplicată fulgerător în zona gâtului.

Din cauza şocului hemoragic, Emi Pian n-a avut nicio şansă şi a murit în scurt timp după ce a fost tăiat de rivalul cu care intrase în conflict.


De ce l-au lichidat pe Emi Pian? Voia să-i toarne? Informaţii grele din IGPR

L-au găsit pe cuţitar şi l-au luat cu ei! Ce va face acum clanul Duduianu? Alertă

Fiul şi tatăl. Emi Pian şi Nicolae Duduianu au vorbit despre moarte: „Ştie că mă duc!”


Conform ultimelor informaţii, se pare că ar fi vorba despre tăietura provocată de o sabie, nu de un cuţit, cum se zvonise iniţial.

Când Ambulanţa şi poliţiştii au sosit la faţa locului, Emi Pian zăcea într-o baltă de sânge. Pentru ca situaţia să nu degenereze, s-a luat o decizie inspirată.

Trupul neînsufleţit a ridicat de pe stradă şi dus la morga Spitalului Universitar. De acolo, cadavrul a ajuns la INML pentru că era necesară necropsia.


Ce a făcut Emi Pian în ghetoul din Ferentari, înainte să fie ucis? Se temea!

„Aveţi grijă, că eu mor!” Blestemul groaznic care distruge clanul Duduianu

Moartea lui Emi Pian şi informaţiile lui Traian Băsescu. Apare şi SRI, atenţie!


Legea prevede ca în orice dosar penal de omor, autopsia să fie făcută la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

În cursul zilei de miercuri, 5 august, familia celui ucis în cartierul Giuleşti va ridica trupul neînsufleţit al lui Emi Pian de la INML.

Altfel, marţi, 4 august, a fost infirmat zvonul conform căruia murise şi tatăl lui Emi Pian (n.r. – Florin Mototolea pe numele real), celebrul Nicolae Duduianu.

În cursul zilei de marţi, 4 august 2020, presa relata că Nicolae Duduianu a fost răpus de un infarct miocardic la auzul veştii morţii fiului său.


Va fi jale! Mesaje din lumea interlopă la moartea lui Pian-Duduianu: „Nu rămâne așa”

Ascensiunea Clanului Duduianu. De la furturi de fier vechi la șantaj, cămătărie și trafic de droguri

Informație exclusivă. Emi Pian a murit cu gâtul tăiat, până să vină Salvarea


Conform unor informaţii venite dinspre oficialii din sistemul penitenciar, inclusiv membrii familiei Duduianu au aflat aceeaşi veste neagră.

În cele din urmă, Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a avut o reacţie oficială în care a lămurit situaţia:

„Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate

custodiate.”

Nicolae Duduianu, zis „Pian”, a fost arestat pentru tentativă de omor în februarie 2019 după ce a lovit intenţionat cu maşina un bărbat.