Una dintre cele se referă la un episod din 2018, când actorul invitase la ziua lui de naştere 200 de prieteni.

Totuşi, doar câţiva au apărut la evenimentul în urma căruia Costin Mărculescu spera să revină cumva în atenţia opiniei publice.

Artistul nu mai era de mult timp în lumina reflectoarelor, iar acest aspect se pare că a contat decisiv pentru cei care au fost invitaţi.

Totuşi, cei care au onorat invitaţia la ziua de naştere au demonstrat că îi sunt prieteni cu adevărat.

Unul dintre aceştia a fost politicianul Codrin Ștefănescu, care a confirmat episodul pe Facebook:

„Rămas bun, prieten vechi! Așteptam noua ta carte, așteptam petrecerea de ziua ta.

Nu știam că te simti singur și părăsit de toti, nu știam că ai probleme. Nu mi-ai spus nimic din toate astea ultima oară când am vorbit.

Probabil că nu ai spus nimănui. Țin minte una dintre ultimele tale petreceri de ziua ta.

Ai invitat peste două sute de prieteni, am fost doar şase! Plus lăutarii. Şi a fost extraordinar!

Ti-am spus și noi că lumea e rea, nepăsătoare și uitucă. Dar tu ai continuat să zâmbești şi să speri că oamenii vor deveni buni și valorile vor fi respectate.

Drum lin, prieten drag! Dumnezeu să te ocrotească Costin Mărculescu!”

Acum, la numai două zile de la înmormântarea lui Costin Mărculescu, o prietenă a actorului a decis să rupă tăcerea cu privire la acest subiect.

„Acum câțiva ani, parcă în 2018, Costin a vrut să-și organizeze o super-petrecere, de ziua de naștere.

A mizat pe faptul că ziua lui e vara și oamenii sunt mai liberi. A plănuit totul, voia să-și dea un restart, să se reinventeze, să le arate tuturor că nu a ajuns la sapă de lemn.

A chemat în jur de 200 de invitați. Din ăștia 200, au fost prezenți vreo 6-7. Și acum… toată lumea îi era prietenă, toată lumea îl plânge.

Îmi zicea că treceau luni de zile și nu vedea un telefon din partea celor pe care îi considera prieteni, nu-i dădea nimeni niciun mesaj, nici nu-l întrebau de sănătate sau ceva…

Mai mult, de multe ori era chemat la petreceri pe post de măscărici, nu neapărat că nu se puteau desfășura aceste petreceri fără el.

Mi-a povestit acum trei ani, la ziua mea de naștere, că simte că nu se ridică niciodată la rangul prietenilor săi din showbiz și se simțea inferior și jenat de situația precară în care se afla din punct de vedere financiar.

Acum, toți l-au plâns, iar, când era în viață, un telefon nu-i dădeau”, a declarat buna prietenă a lui Costin Mărculescu, pentru cancan.ro.

Amintim că actorul a fost găsit fără suflare în garsoniera sa în noapte de miercuri spre joi, săptămâna trecută.

Conform anchetei, Costin Mărculescu murise de 3 zile, din cauza unui infarct. Pe corpul său nu au fost descoperite urme de violenţă, dar se ştia că are probleme cardiace.

Problemele din viaţa sentimentală, datoriile şi depresia se pare că i-au slăbit inima actorului, care a decedat cu doar câteva zile înainte de a împlini 51 de ani.