În postarea de pe Facebook, aceasta nu a uitat nici de ce care au vărsat lacrimi de crocodil după dispariţia actorului.

„La mulți ani pentru ziua ta de, 51 ani! Ai avut încredere în foarte mulți oameni care te-au dezamăgit între timp și, ce-i mai rău, e că nu m-ai ascultat când îți spuneam de ei că doar se folosesc de tine și să nu te mai vezi cu ei.

Te-ai zbătut în zadar, ți-ai dorit să fii bărbatul puternic, pe care nu-l afectează nimic, dar oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu, s-au folosit de tine amuzându-se pe seama ta!

Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă, nu atât de singurătate, pentru că într-un fel îți plăcea, deoarece te săturaseşi să mai suferi, dar te speria gândul că ai avut cândva un vis pe care, cu fiecare zi ce trecea, îți părea imposibil de realizat!

Te-ai îndepărtat de toți, ai crezut în multă lume, Dumnezeu a fost bun prin mine, dar multă lume, prieteni, rude s-au băgat, m-au dat la o parte ușor din calea ta prin răutatea din sufletul lor!

Dacă nu-mi păsa de tine, nu te certam mereu atunci când greșeai și nici alături la greu nu-ți stăteam atâta timp. Dar tu ai stricat, că nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi!”, a transmis Cristina Canela pe Facebook.

Ultima iubită a actorului a mai completat că acesta putea trăi şi în ziua de azi dacă ar fi avut o viață banală, nu una lgeată de showbiz, care să-l consume atât de mult.

„Îți voi spune un banc, ca să înțelegi ce doresc să-ți transmit: era odată un om care avea multă credință, dar se considera fără noroc.

Şi omul acesta se ruga cu atâta ardoare. Și se tot ruga bietul om zi și noapte până când, într-o bună zi, Dumnezeu i-a spus:

«Bine omule, eu vreau să te ajut, dar dă-mi și mie o șansă și cumpără-ți un bilet.» Așa și tu, ca să ai o șansă, nu mai trebuie să renunți, trebuie să te zbați ca să primești ceea ce îți dorești.

Sper să-ți fie bine acolo unde ești acum, să îți găsești liniștea! Nu există zi fără să nu te regret, mi-ar fi plăcut să lupți mai mult pentru viața ta și să nu renunți atât de ușor, mi-ar fi plăcut să muncești și tu ceva, fără să te desconsideri că om, munca simplă nu e o rușine!

Toate s-ar fi schimbat în viața ta dacă m-ai fi ascultat și ți-ai fi dorit cu adevărat să îți schimbi viața, spre a-ți întemeia o familie, dar frica și orgoliul și-au spus ultimul cuvânt!”, a mai scris Cristina Canela.

La 13 iunie, Costin Mărculescu a fost înmormântat în Cimitirul Reînvierea.

Actorul fusese găsit mort în garsoniera în care stătea cu chirie, la 3 zile după ce suferise un infarct.

Mărculescu acuza o depresie profundă şi avea mari probleme financiare, dovadă fiind restanţele de la întreţinere, peste 12.000 lei.

El spera să se relanseze cu publicarea unei cărţi despre culisele lumii mondene din România, intenţie pe care Dan Capatos i-a recoamndat s-o abandoneze.

Jurnalista Mara Bănică, în calitate de prietenă a lui Mărculescu, a declarat că va face tot ce depinde de ea pentru ca volumul respectiv să fie publicat.

sursa: viva.ro