Evenimentul Zilei > Justitie > MORTUL ESTE VINOVAT şi în cazul accidentului lui Bogdan Gigină! DECLARAŢIILE HALUCINANTE ale patronului firmei care se ocupa de lucrările din acea zonă. „O MARE VINĂ o are și tânărul!”
MORTUL ESTE VINOVAT şi în cazul accidentului lui Bogdan Gigină! DECLARAŢIILE HALUCINANTE ale patronului firmei care se ocupa de lucrările din acea zonă. „O MARE VINĂ o are și tânărul!”

MORTUL ESTE VINOVAT şi în cazul accidentului lui Bogdan Gigină! DECLARAŢIILE HALUCINANTE ale patronului firmei care se ocupa de lucrările din acea zonă. „O MARE VINĂ o are și tânărul!”

Petre Mazilu, patronul societății General MPM Impex SRL, firmă care a săpat groapa în care a căzut cu motocicleta Bogdan Gigină, s-a prezentat, alături de Gabriel Oprea, miercuri, la DNA, unde a precizat că semnalizările au fost efectuate corect şi că o mare parte din vină a avut-o poliţistul, informează Agerpres.

''Semnalizările au fost corecte, se știa de groapă, s-a lucrat trei zile înainte. Înainte cu o oră a trecut o delegație, era a președintelui. Deci nu se poate spune că nu a fost semnalizată corect. Erau două lămpi. Eu zic că s-a respectat întru totul legea în ceea ce privește semnalizarea gropilor. La câțiva metri, nu aș putea să precizez cu exactitate, dar erau semnale luminoase și semne de presemnalizare cât ne-a putut permite să nu încurcăm intersecția, era foarte aproape și nu se putea face o presemnalizare cu 200 de metri, în niciun caz. Nicăieri nu scrie că la 200 de metri în oraș'', a adeclarat acesta. 

Petre Mazilu a fost pus sub acuzare de către procurorii DNA, pe motiv că groapa în care Bogdan Gigină a căzut nu a fost semnalizată. 

Întrebat cine sunt vinovaţii în cazul morţii poliţistului, patronul societăţii a afirmat că o mare parte din vină a avut-o şi Gigină. 

''N-aș putea să mă pronunț. Probabil că o mare vină o are și tânărul și păcat că a murit așa de tânăr. Din neatenție, probabil, a dânsului. Din câte am înțeles i s-a spus să se retragă din dispozitiv din cauza condițiilor meteo. El știa de ea când a ajuns acolo, în intersecție, din informații, erau doi polițiști care restricționau circulația în momentul trecerii coloanei'', a menționat Mazilu.