În ultimele zile, magistratul a trăit clipe de coșmar. După ora două, în toiul nopții, a fost scos cu mascații, și transferat de la Rahova într-o celulă de maximă siguranță de la Penitenciarul Giurgiu fără să i se explice motivul. Tot drumul acesta a vomitat și a anunțat în repedetate rânduri că nu se simte bine.

Într-un final, a fost dus la penitenciarul Jilava. După ore de chinuri cumplite, a fost scos din închisoare și dus la un spital din București unde s-a stins din viață, informează antena3.ro

Judecătorul Stan Mustaţă, condamnat pe 11 mai 2016 la 8 ani şi 6 luni de închisoare cu executare după ce a fost acuzat de DNA că ar fi luat mită de la inculpaţi sau de la condamnaţi pentru a pronunţa soluţii favorabile în cauzele pe care acesta le judeca, a murit. În ziua în care a fost reținut, în aprilie 2014, judecătorul Stan Mustață trebuia să judece împreună cu un alt magistrat apelurile formulate în dosarul, în care Dan Voiculescu și Gheorghe Mencinicopschi erau acuzați de fapte de corupție, privind modul de privatizare a Insitutului de Cercetări Alimentare.

 

 

Te-ar putea interesa și: