Evenimentul Zilei > Actualitate > Moarte SINISTRĂ la locul de muncă. Un bărbat și-a STRIVIT capul la banda de sortare
Moarte SINISTRĂ la locul de muncă. Un bărbat și-a STRIVIT capul la banda de sortare

Moarte SINISTRĂ la locul de muncă. Un bărbat și-a STRIVIT capul la banda de sortare

Un bărbat a murit, marți, la serviciu, într-un mod cumplit. El lucra la o balastieră, și și-a prins capul la banda de sortare. Craniul i-a fost efectiv strivit, astfel încât medicii chemați să îl salveze nu au putut decât să constate, îngroziți, decesul.

Tragedia a avut loc în incinta unei companii din Ineu, județul Arad, marți dimineața. Bărbatul de 51 de ani lucra la o partea de separare a pietrișului la o balastieră, când și-a prins capul la banda de sortare. Capul i-a fost efectiv zdrobit. Colegii municitorului au sunat la 112, însă până să ajungă ambulanșța șiu elicopterul SMURD, acesta a decedat.

„Este vorba despre un angajat, un bărbat de 51 de ani, al cărui cap a fost prins în banda de sortare. Poliția a ajuns prima la locul incidentului și l-au scos de sub bandă. A fost trimis un echipaj al ambulanței din Sebiș care a început manevrele de resuscitare. La sosirea elicopterului SMURD, victima a decedat. Acesta a suferit un traumatism cranian sever. Din păcate, leziunile pe care victima le-a suferit sunt incompatibile cu viața”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Poliția și Inspectoratul Teritorial de Muncă au deschis câte o anchetă în acest caz.