Şoferul, un tânăr în vârstă de 20 de ani le-a declarat anchetatiorilor că a lăsat-o pe fată să doarmă în maşina lui, iar a doua zi a găsit-o moartă.
Potrivit realitatea.net, pe corpul fetei nu erau urme de violenţe, însă a fost găsită cu pantalonii în vine şi cu picioarele pe bord. Medicii iau în calcul o posibilă supradoză de droguri. Corpul tinerei a fost dus la morgă pentru autopsie.
Tânara de 17 ani, zăcea  într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, parcat între nişte blocuri din cartierul gălăţean Micro19, relateaza Agerpres.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost descoperit de locatarii din zonă, în momentul în care un tânăr, din câte se pare cunoştintă a fetei, a început să ţipe după ajutor.

"Am ieşit în faţa blocului şi l-am văzut pe băiat căzut lângă maşină şi tremurând. Cineva il stropea cu apă. Spunea că a venit cu fata astă-noapte din Republica Moldova şi că au înnoptat aproape de locul unde întoarce troleibuzul şi azi ( miercuri-n.r) pe la 12.00 s-au retras aici, în parcare, la umbră. Zicea că el a dormit şi că atunci când s-a trezit fata era moartă lângă el", a declarat unul dintre martori.

Alertaţi prin 112, medicii de la Ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru fata care prezenta urme de sânge pe faţă ţi se afla într-o poziţie nefirească, cu picioarele pe bordul maşinii.

Criminalistii au prelevat probele de la faţa locului, iar un medic legist care a facut prima constatare a fost de părere că tânara murise cu cel puţin 12 ore în urmă.

"Tânărul, de 20 ani, a fost condus la Secţia 3 pentru audieri. În ceea ce priveşte cauzele mortii, acestea vor fi stabilite în urma necropsiei", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Galaţi, comisar Cristina Tatulici.
<iframe width="540" height="323" src="http://webtv.realitatea.net/embed_iframe.php?id=902371" border="0" scrolling="no" style="border: 0px;"></iframe>