Moarte dubioasă. O tânără a fost găsită fără suflare într-o maşină

Moarte dubioasă. O tânără a fost găsită fără suflare într-o maşină

O tânără de 17 ani a fost găsit moartă într-o maşină parcată la marginea oraşului Galaţi, în apropierea unui post de poliţie.

Şoferul, un tânăr în vârstă de 20 de ani le-a declarat anchetatiorilor că a lăsat-o pe fată să doarmă în maşina lui, iar a doua zi a găsit-o moartă. Potrivit realitatea.net, pe corpul fetei nu erau urme de violenţe, însă a fost găsită cu pantalonii în vine şi cu picioarele pe bord. Medicii iau în calcul o posibilă supradoză de droguri. Corpul tinerei a fost dus la morgă pentru autopsie. Tânara de 17 ani, zăcea  într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, parcat între nişte blocuri din cartierul gălăţean Micro19, relateaza Agerpres.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost descoperit de locatarii din zonă, în momentul în care un tânăr, din câte se pare cunoştintă a fetei, a început să ţipe după ajutor.

"Am ieşit în faţa blocului şi l-am văzut pe băiat căzut lângă maşină şi tremurând. Cineva il stropea cu apă. Spunea că a venit cu fata astă-noapte din Republica Moldova şi că au înnoptat aproape de locul unde întoarce troleibuzul şi azi ( miercuri-n.r) pe la 12.00 s-au retras aici, în parcare, la umbră. Zicea că el a dormit şi că atunci când s-a trezit fata era moartă lângă el", a declarat unul dintre martori.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alertaţi prin 112, medicii de la Ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru fata care prezenta urme de sânge pe faţă ţi se afla într-o poziţie nefirească, cu picioarele pe bordul maşinii.

Criminalistii au prelevat probele de la faţa locului, iar un medic legist care a facut prima constatare a fost de părere că tânara murise cu cel puţin 12 ore în urmă.

"Tânărul, de 20 ani, a fost condus la Secţia 3 pentru audieri. În ceea ce priveşte cauzele mortii, acestea vor fi stabilite în urma necropsiei", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Galaţi, comisar Cristina Tatulici. <iframe width="540" height="323" src="http://webtv.realitatea.net/embed_iframe.php?id=902371" border="0" scrolling="no" style="border: 0px;"></iframe>