Mitt Romney nu înţelege de ce nu pot fi deschise geamurile avioanelor

Mitt Romney nu înţelege de ce nu pot fi deschise geamurile avioanelor

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale din SUA, Mitt Romney, i-a lăsat cu gura căscată pe participanţii la o strângere de fonduri din California când fostul guvernator de Massachussets le-a povestit un incident aerian în care a fost implicată soţia sa şi care ar fi trecut mai uşor peste evenimentul neplăcut dacă geamurile avionului putea fi deschise astfel încât aceasta să poată respira aer curat.

"Atunci când are loc un incendiu la bordul avionului, nu prea ai unde să te duci şi nici nu poţi inspira oxigen din afara avionului pentru că geamurile nu se deschid. Nu înţeleg de ce se întâmplă asta. Chiar este o problemă. Este foarte periculos" a declarat Romney, citat de LA Times.

"Din fericire, a existat destul oxigen pentru pilot şi copilot astfel încât aceştia să aterizeze la Denver", a adăugat republicanul.

Noua gafă vine la doar o săptămână după ce Romney a declarat la o reuniune cu uşile închise că electoratul lui Obama este unul de asistaţi social, declaraţii care i-au atras un val de critici virulente.

Ne puteți urmări și pe Google News

Consilierii săi încearcă acum să repare greşeala lui Romney care a marcat un recul în campania sa electorală şi i-a pus pe gânduri chiar şi pe donatorii săi.