Evenimentul Zilei > Economie > Mitsubishi, interesat de o investiţie în România
Mitsubishi, interesat de o investiţie în România

Mitsubishi, interesat de o investiţie în România

Producătorul japonez de autovehicule Mitsubishi este interesat de o eventuală investiţie în România, reprezentanţii companiei întâlnindu-se, astăzi, cu premierul Călin Popescu Tăriceanu, care i-a invitat să analizeze posibilitatea deschiderii unei unităţi de producţie în ţară.

Tăriceanu le-a transmis reprezentanţilor Mitsubishi că industria auto din România este în prezent una dintre cele mai puternice ramuri industriale, iar dezvoltarea acestui sector va fi considerată în continuare prioritară pentru autorităţi.

"Proiectul meu şi al Guvernului este crearea unei industrii auto puternice în România. În plus, potenţialii investitori pot beneficia de forţă de muncă bine calificată, atât la nivel mediu, cât şi universitar", le-a spus Tăriceanu investitorilor japonezi, conform unui comunicat al Guvernului.

El a făcut referire la investiţiile din România ale Renault şi Ford şi i-a invitat pe reprezentanţii producătorului japonez de autovehicule să analizeze, la rândul lor, posibilitatea de a deschide o unitate de producţie în România, având în vedere experienţa grupului pe piaţa românească. 

(14:00)
           

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: