Mission Impossible, încasări de 26,5 milioane de dolari în week-end

Mission Impossible, încasări de 26,5 milioane de dolari în week-end

Filmul "Mission: Impossible - Ghost Protocol", cu Tom Cruise în rolul principal şi produs de Paramount Pictures, a fost în topul încasărilor în SUA şi Canada, cu 26,5 milioane de dolari, informează Bloomberg.

Pe poziţia a doua s-a situat "Sherlock Holmes", Warner Bros., care a generat vânzări de bilete de 17,8 milioane de dolari. "Alvin and Chipmunks", Bagdasarian Productions, s-a situat pe ultima treaptă a podiumului, cu încasări de 13,3 milioane de dolari.

"The Girl With the Dragon Tattoo", produs de Sony Corp., a fost pe locul al patrulea, cu 13 milioane de dolari. "Adventures of Tintin", Columbia Pictures, a terminat pe piziţia a cincea, cu venituri de 9,1 milioane de dolari.

Cinematografele din SUA şi Canada au înregistrat o scădere de 4,5% a vânzărilor în acest an, până la 9,9 miliarde de dolari, faţă de 10,6 miliarde de dolari în 2010. Marile studiouri nu au reuşit să atragă mai mulţi spectatori într-un an plin de continuări şi de filme 3D. Numărul de filme 3D a ajuns la un nivel record, 36.

Ne puteți urmări și pe Google News