Evenimentul Zilei > Politica > Mischie, condamnat pentru contrabandă cu maşini
Mischie, condamnat pentru contrabandă cu maşini

Mischie, condamnat pentru contrabandă cu maşini

Baronul de Gorj a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru contrabandă cu maşini. Potrivit rechizitoriului, în urmă cu şase ani, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj a adus din străinătate mai multe maşini, pentru care nu a plătit însă taxe vamale. Mai mult chiar, a întocmit factura pe o firmă care nu era încă înregistrată.

Nicolae Mischie mai are alte două condamnări, respectiv de patru ani cu suspendare pentru corupţie şi un an cu suspendare pentru contrabandă cu arme.

Sentinţa de la Deva îl obligă pe Nicolae Mischie şi la plata unor despăgubiri către statul român, în sumă de 32.659,60 lei, şi la plata sumei de 1.000 lei rreprezentând cheltuieli judiciare. Decizia a fost luată de Judecătoria Deva pe data de 18 martie, comunicată astăzi, Tribunalului Gorj, cu drept de apel în termen de 10 zile de la pronunţare.

Nicolae Mischie a fost preşedinte PSD Gorj şi preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj în perioada 1996-2004. A urmat o perioada de patru ani ca independent, iar de la începutul acestei luni a trecut la PNG, ca preşedinte al filialei Gorj.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: