Evenimentul Zilei > Politica > Mișcare bombă în partidul lui Băsescu! Anunțul care dă PNL și PSD peste cap
Mișcare bombă în partidul lui Băsescu! Anunțul care dă PNL și PSD peste cap

Mișcare bombă în partidul lui Băsescu! Anunțul care dă PNL și PSD peste cap

Mișcări puternice în partidul lui Traian Băsescu. Duminică, peședintele PMP Eugen Tomac a făcut un anunț surprinzător, care va da cu siguranță socotelile PSD și PNL peste cap.

Eugen Tomac a spus că partidul pe care îl conduce nu se teme de alegeri anticipate şi că este pregătit să meargă pe cont propriu în situaţia în care vor fi organizate.

„Noi am strâns un milion de semnături în stradă pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi. Legea noastră a fost adoptată de Senat şi este pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor de mai bine de un an de zile. PSD refuză să o supună votului, tocmai pentru că ştie că există aproape o majoritate sigură în Camera Deputaţilor care îşi doreşte să avem alegerea primarilor în două tururi. Regretăm că prin asumarea răspunderii Guvernului Orban pe acest proiect de lege am intrat în această criză politică, din care vom ieşi destul de afectaţi toţi, ca societate. Noi nu ne temem de anticipate. Dacă vor fi anticipate, PMP este pregătit să mergem pe cont propriu în aceste alegeri. După 1 martie, PMP îşi va lansa candidaţii în toată ţara. Vom merge pe cont propriu şi sunt sigur că ţinta noastră de plus 10% este o ţintă realistă”, a declarat Tomac.

„Noi vrem să avem candidaţi peste tot în ţară. Obiectivul PMP în această campanie este să devină a treia forţă politică din punctul de vedere al numărului de reprezentanţi în administraţia publică locală. Avem, la ora actuală, peste 2.500 de candidaţi pentru primăriile din ţară şi sunt convins că va creşte numărul candidaţilor. Avem peste 1.500 de candidaţi pentru funcţia de consilieri judeţeni şi 35.000 de candidaţi pentru funcţia de consilieri în municipii, oraşe, comune. Intrăm în această competiţie cu o armată de oameni foarte ferm angajată pentru a obţine rezultate cât mai bune, de asta şi aşteptările noastre de la Brăila sunt foarte mari”, a mai declarat Tomac.

Cei din PMP au mai spus că lista cu candidaţi pentru primării nu este definitivă şi că va fi dată publicităţii după 1 martie.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: