Vedeta Antenei 1 a ajuns la concluzia mai mult decât îndrăzneaţă după o plimbare prin Bârlad a celebrelor personaje vasluiene.

Popularitatea lor după mai mult de 4 luni de când apar la Acces direct a atras un val de simpatie şi curiozitate din partea bârlădenilor.

Astfel, în timp ce se plimbau, Vulpiţa şi Viorel erau opriţi de diverşi cetăţeni care doreau să le transmită ceva sau să le vorbească.

Pornind de aici, Mirela Vaida a avansat ideea că Veronica şi Viorel Stegaru ar putea face carieră inclusiv în politică, având în vedere „bazinul lor electoral”.

„Dacă mai și candidează la parlamentare, vreun 10% or lua… Numai de-ai naibii pentru clasa asta politică pe care lumea nu o mai suportă.

Pleacă unii, vin alții, toți sunt la fel. Luați cu Vulpița și Viorel! Or lua 10%… Și se duc în Parlament”, a spus prezentatoarea emisiunii Acces direct.

Atent la remarca celei care i-a schimbat viitorul, Viorel a răspuns că mai degrabă ar candida la alegerile locale.

„Nu, nu la domnul primar acolo! La Parlament, să faci legi! Ai fost la Comisia de agricultură? Ai fost.

Ai fost la Programul tomata? Ai fost. Tu știi deja drumul. Eu nu am fost niciodată la o comisie parlamentară, tu iată că ai fost!

Doamne ferește să nu candideze Vulpița la parlamentare!”, a mai completat Mirela Vaida pe un ton glumeţ şi uşor amuzant.

Scenariul cooptării celor doi în lumea politicii rămâne, desigur, unul fantezist şi aproape imposibil de realizat.

Cert este că popularitatea de care se bucură Vulpiţa şi Viorel a crescut recent după scandalul în care a fost implicat socrul Veronică Stegaru.

Cei doi au ajuns recent la Blăgeşti pentru a-şi vedea fetiţa îngrijită de bunici, dar tatăl lui Viorel a avut o reacţie violentă la adresa lor.

N-au scăpat nici jurnaliştii emisiunii Acces direct, care au fost fugăriţi cu pietre de bunicul Dumitru.

Vulpiţa şi Viorel au făcut-o în direct, fără ruşine! Record de audienţă la Acces direct