Evenimentul Zilei > Sport > Mirel Rădoi pleacă de la tineret. „E clar că va fi o echipă la care să antrenez zi de zi”
Mirel Rădoi pleacă de la tineret. „E clar că va fi o echipă la care să antrenez zi de zi”

Mirel Rădoi pleacă de la tineret. „E clar că va fi o echipă la care să antrenez zi de zi”

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, a anunțat că se va despărți de „tricolorii” mici, anul viitor, după încheierea preliminariilor pentru Euro 2021.

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, a anunțat că se va despărți de „tricolorii” mici, anul viitor, după încheierea preliminariilor pentru Euro 2021. Tehnicianul a spus că nu se gândește să preia echipa mare, ci vrea să lucreze la un club.

„Va fi o echipă la care să antrenez zi de zi”

„Mă bucur că numele meu este menționat pe lângă alte mari nume care chiar au făcut ceva în fotbalul românesc, dar îmi mențin părerea. Indiferent de situația care va fi nu voi accepta. E clar că în momentul de față nu pot să fiu pe același palier cu antrenori precum Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu, Cosmin Olăroiu, Mircea Lucescu, Andone, Rednic, Șumudică și lista poate continua. După această campanie, pe care sper să o terminăm din nou cu o calificare, va fi o echipă de club. E clar că va fi o echipă la care să antrenez zi de zi”, a spus Rădoi.

La anul selecționerul va conduce reprezentativa de tineret la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În preliminariile pentru Euro, România se află într-o grupă cu Finlanda, Ucraina, Danemarca, Irlanda de Nord și Malta.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: